Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
а вие со интер ? ако е тоа репер .... не биди Зекуле(или као се викаше газдата на слога) Чекич ќе ме разбере ваљда хахах
Не се мешам ама Зекуле ако бил газда на Слога тогаш незнам :pos:

mazzarri-huff490ai_1.jpg

:pos:

Прати му ја реакцијата после вториот гол на Шарави...

И повторно руски коментатор во форма, прво им се исмеа во фаца, а потоа малку ремет и за Мацари.

И повторно руски коментатор во форма, прво им се исмеа во фаца, а потоа малку ремет и за Мацари.

Иначе украински е коментаторот:D

Два пенали не им свирнаа на Наполи, не се прајте Јувенташи со сила.

За среќа ни дадоа гол од офсајд и не им исклучија играч 2-3 пати, па работата дојде турлитава. Исто и јувенташите (овие вистинскиве) нема да мрчат многу пошто им го тепавме конкурентот и сега можат да си сурфаат безгрижно :rolleyes:

Незнам за кои 2 пенала алудираш Ио, не секое играње со рака под дифолт е пенал, и во двете ситуации буквално никакво влијание немаше таа игра со рака, она на Переира т.е. имаше, за малку автогол ќе беше.

Една од нив, да, али двете не, нека бираат, нејсе, Интер беа повеќе оштетени у овој меч но за среќа победија. Камо среќа да они да беа језиво оштетените и тоа директно да влијаеше врз резултатот, се надевам сред Неапол тоа ќе се деси кога ќе се сретнат пак.

На двата алудирам. Секое играње со рака не е пенал (ако својот тим играл со рака не е, ако противникот играл тогаш е пенал).

Судењето беше мизерија, сите се оштетени, можеше да заврши секако ако судиите видеа барем еден пенал/офсајд/црвен.

Серија А или нбА?Дрибла боље од Џордан у најдобри времиња :coffee:
12554_521452134561674_245106980_n.jpg

Интер ви е далеку поопасен конкурент од наполи... незнам како ви одговара интер шо победи...

Наполи до крајот на полусезоната игра со слаби екипи и добро е сега што кикснаа, за Интер ич не се секирам, сега у гости со Лацио ќе кикснат ...

Да играше некој од Јуве со рака, досега ќе ја пишувавме 500 страна на темава :icon_lol:

Тогаш муабетот најмногу ни оди. :icon_lol:
--- надополнето: 10 декември 2012 во 12:32 ---
Два пенали не им свирнаа на Наполи, не се прајте Јувенташи со сила.

За среќа ни дадоа гол од офсајд и не им исклучија играч 2-3 пати, па работата дојде турлитава. Исто и јувенташите (овие вистинскиве) нема да мрчат многу пошто им го тепавме конкурентот и сега можат да си сурфаат безгрижно :rolleyes:

Конкурент е тој шо е најблиску до првиот(според бодовите) а Интер никој не сметаше дека ќе успее за кратко време да постигне некои резултати ( со исклучок кога тренерот ви правеше некои експерименти со формации и играчи ама сепак тогаш на ваша страна беше и факторот среќа).

Види ги Јувенташиве одма се усраа... Додуша и ја би се усрал 3 добиени дерби утакмици од исто толку одиграни.

Незнам за кои 2 пенала алудираш Ио, не секое играње со рака под дифолт е пенал, и во двете ситуации буквално никакво влијание немаше таа игра со рака, она на Переира т.е. имаше, за малку автогол ќе беше.

Една од нив, да, али двете не, нека бираат, нејсе, Интер беа повеќе оштетени у овој меч но за среќа победија. Камо среќа да они да беа језиво оштетените и тоа директно да влијаеше врз резултатот, се надевам сред Неапол тоа ќе се деси кога ќе се сретнат пак.

of be ti do vcera ne ubeduvase deka igranje so raka u sesnaetnik bez razlkika dali ima vlijanie na akcijata e penal (koga vi dadoa penal takov) a sega koga ne ti odgovara odma ne e taka....
--- надополнето: 10 декември 2012 во 12:47 ---
Види ги Јувенташиве одма се усраа... Додуша и ја би се усрал 3 добиени дерби утакмици од исто толку одиграни.

koj se usral be ja penisov go stavam na pruga ako inter ne e -10 boda do kraj na sezona

koj se usral be ja penisov go stavam na pruga ako inter ne e -10 boda do kraj na sezona

Па ќе го ставаш пак си се договорил со машиновозачот да не проаѓа со возот додека тебе ти е на пруга. Такви сте вие, од увек сте се договарале, за воз,за утакмица со судија понекад итн.:LOL:

of be ti do vcera ne ubeduvase deka igranje so raka u sesnaetnik bez razlkika dali ima vlijanie na akcijata e penal (koga vi dadoa penal takov) a sega koga ne ti odgovara odma ne e taka....
Кога сум ве убедувал, од коа знам за себе сум со ставот дека НЕ секое играње со рака е пенал, а дури и да било, Интер пак беа повеќе оштетени, тоа е факт кој или глуп, или слеп човек би го негирал. Доволно е да се каже дека Наполи се вратија во игра со нерегуларен гол, од очигледен офсајд.

И не можеш да кажеш дека буквално секое играње со рака у шеснаестерец мора да се санкционира со пенал, не може играчот да ги исече рацете, не е ни прв ни последен пат играње со рака да не се санкционира со пенал ... оправдано. Како и да е реков, една од тие ситуации можеше да се свирне ко пенал, незнам што повеќе сакаш од ова, али пак, се на се кога ќе се види, Интер повеќе го јадеа од Рицоли што е и нормално кога е во прашање овој судија и дерби меч на Интер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom