- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.400
- Поени од реакции
- 123.353
И то 2 во 1 мислам дека влезе таја...иначе мислев на теренине од Сиена, Пескара... а не за Сан Сиро.

Као бе 2 у 1 влегла а 4-4 на крај?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И то 2 во 1 мислам дека влезе таја...иначе мислев на теренине од Сиена, Пескара... а не за Сан Сиро.

Наполи се единствените што судиите не досудиле пенал против нив ... Овој старт врз Касано мислам дека можеше да се досуди пенал .. Иначе прекрасна асистенција и тоа од корнер за Касано ...

Ама легна како некој снајперист да го пукаше![]()

Пак оставам коментар за мртовците Џенова. Дали е можно некој толку да е мртов? Да загинат на враќање од Пескара да даде Господ, подобро да си мртов отколку да живееш ко инвалид. За два викенда ме искинаа во кладилница на двознаци, во мртва уста да ги е**м!!!

Не сме ние од Рома фалбаџии како другивеутре очекувај темава да е полна со коментари од типот „види ги овие пак наместија“ „офсајд беше“ „до кога вака“
Рома полека влегува во форма. Уште на Дестро и на Освалдо да им тргне![]()

au cista igra so raka na crnecon polukelav so usta kako ona sto e za odpusuvanje solja... pokolon 3 boda za inter, ama toa e zatoa stoa na Juve mu odgovara da pobedi inter za toa nemase penal za napoli

Гледаш, ми избегал тој податок. Ќе го имам предвид за понатака ако во меѓувреме не ми се остварат клатвите па Џенова да играат фудбал на неботоТи реков во гости од нула до два гола да ја играш Џенова, а дома 3+![]()

Се гледа разлика без и со Пандев