Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Наполи се единствените што судиите не досудиле пенал против нив ... Овој старт врз Касано мислам дека можеше да се досуди пенал .. Иначе прекрасна асистенција и тоа од корнер за Касано ...

Наполи се единствените што судиите не досудиле пенал против нив ... Овој старт врз Касано мислам дека можеше да се досуди пенал .. Иначе прекрасна асистенција и тоа од корнер за Касано ...

не трескај глупости бе каков пенал какви бакрачи..тој од Наполи побрз беше до топката и ја шутна а Касано се исплетка меѓу нив..никаков контакт

Се гледа разлика без и со Пандев

Honorable mention треба да добие Жерард иако нема врска со муабетов, пред се пошто начинот на кој паѓа е смешен и досаден

Ама легна како некој снајперист да го пукаше :pos:

ауу :pos::pos:
--- надополнето: 9 декември 2012 во 22:14 ---
Пак оставам коментар за мртовците Џенова. Дали е можно некој толку да е мртов? Да загинат на враќање од Пескара да даде Господ, подобро да си мртов отколку да живееш ко инвалид. За два викенда ме искинаа во кладилница на двознаци, во мртва уста да ги е**м!!!

Ти реков во гости од нула до два гола да ја играш Џенова, а дома 3+ :)
--- надополнето: 9 декември 2012 во 22:17 ---
Не сме ние од Рома фалбаџии како другиве :P утре очекувај темава да е полна со коментари од типот „види ги овие пак наместија“ „офсајд беше“ „до кога вака“ :pos:
Рома полека влегува во форма. Уште на Дестро и на Освалдо да им тргне :D

Доколку ги тепаме Наполи и Милан, тогаш ќе се фалиме :pipi:

au cista igra so raka na crnecon polukelav so usta kako ona sto e za odpusuvanje solja... pokolon 3 boda za inter, ama toa e zatoa stoa na Juve mu odgovara da pobedi inter za toa nemase penal za napoli

au cista igra so raka na crnecon polukelav so usta kako ona sto e za odpusuvanje solja... pokolon 3 boda za inter, ama toa e zatoa stoa na Juve mu odgovara da pobedi inter za toa nemase penal za napoli

:pos: :pos::pos::pos::pos:

guoze.gif

Ти реков во гости од нула до два гола да ја играш Џенова, а дома 3+ :)
Гледаш, ми избегал тој податок. Ќе го имам предвид за понатака ако во меѓувреме не ми се остварат клатвите па Џенова да играат фудбал на небото:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom