- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Кај е црнците бе ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај е црнците бе ?
Незнам јас тоа,не се сеќавам како сте ја тепале Катанија(веројатно како сите други,на максимално ЧЕСЕН начинАко од две три страни испишани се прави златен прстен тогаш што да се каже за 50те страни испишани после Катанија-Јуве? Веројатно можеа да се отворат златари низ цела Македонија![]()
Како прво, Јуве ја победи Катанија мафијашки и 90 % од навивачите на Јуве тоа го признаа веднаш (оние 10% одеа со глава низ ѕид а верувам дека ни самите не биле убедени дека чисто сме победиле). И покрај тоа другите продолжија да пишуваат како Катанија е оштетена и така едно 40-50 страни се испишаа во кои се тераа кај што не треба навивачите на Јуве, Јуве се праќаше во Серија Б итн.Незнам јас тоа,не се сеќавам како сте ја тепале Катанија(веројатно како сите други,на максимално ЧЕСЕН начин)не верувам дека сум пишал јас за тоа,ама од сите навивачи вие да се буните што на Милан му признале гол од офсајд е најголема смеа во светот. Озбилно.
![]()

Незнам јас тоа,не се сеќавам како сте ја тепале Катанија(веројатно како сите други,на максимално ЧЕСЕН начин)не верувам дека сум пишал јас за тоа,ама од сите навивачи вие да се буните што на Милан му признале гол од офсајд е најголема смеа во светот. Озбилно.
![]()
^ Speak of the devil...Кај е црнците бе ?

Се ставам во улога на навивач на Милан. Најверојатно лани се пишуваше доста за Гол ди Мунтари поради тоа што тоа беше можеби и решавачко за титулата, доколку победеше Милан сосема други ќе беа работите, а сега не би требало да се збори за Милан толку многу (ова моја претпоставка е) поради тоа што Милан воопшто не е вмешан во трката за титулата и не претставува опасност за Јуве, Наполи или ФиорентинаКако прво, Јуве ја победи Катанија мафијашки и 90 % од навивачите на Јуве тоа го признаа веднаш (оние 10% одеа со глава низ ѕид а верувам дека ни самите не биле убедени дека чисто сме победиле). И покрај тоа другите продолжија да пишуваат како Катанија е оштетена и така едно 40-50 страни се испишаа во кои се тераа кај што не треба навивачите на Јуве, Јуве се праќаше во Серија Б итн.
Како второ, многу честа реплика на форумов е "вие имате најмалку право да зборите за судии". Чекај сега, кој сме тие "ние", "вие", "оние"? Од каде е излезено тоа правило дека ВИЕ смеете да коментирате за судии а НИЕ немаме право? Еве ти пример, лани имаше Gol di Muntari и за тоа се пишуваше со месеци и повторно се водеше истиот муабет во кој Јуве се праќаше во Серија Б. Сезонава имаш Gol di Robinho, имаш негодување од некои навивачи на Јуве (јас не се ставам во нив, затоа што причините на поразот ги лоцирав на друго место, пишав и во темата за дербито дека Јуве заслужи да изгуби) кои сметаат дека токму тој гол од сомнителен пенал е причина за поразот на Јуве и веднаш следат реплики, "Вие немате право да зборите за судии". Од каде сега тоа дека лани Миланезите смееле да коментираат за судии а сега Јувенташите не смеат?
Се ставам во улога на навивач на Милан. Најверојатно лани се пишуваше доста за Гол ди Мунтари поради тоа што тоа беше можеби и решавачко за титулата, доколку победеше Милан сосема други ќе беа работите, а сега не би требало да се збори за Милан толку многу (ова моја претпоставка е) поради тоа што Милан воопшто не е вмешан во трката за титулата и не претставува опасност за Јуве, Наполи или Фиорентина. Да беше Милан на врвот ќе се водеа војни на форумов сигурен сум во тоа.
Абе готово комплекси имаме, е***е беља.Најголеиот проблем на старата крава сезонава и поради кој сеуште не можат да се помират, е тоа што беа МОЧАНИ од двете милански екипи
Абе готово комплекси имаме, е***е беља.
Значи колку си придаваат на значење некои луѓе тоа е чудо едно. Јуве барем беше мочан во дерби каде не е изненадување да изгубиш. Што да се каже за "младото теле" кое беше мочано второлигаши ко Сампдорија, Аталанта, Удинезе?
Се додека Јуве безбедно им бега на табела на овие две екипи, слободно нека победат уште по еднаш со Јуве ич нема да боли. Се додека Милан и Интер плукаат бодови со нискокласни екипи а Јуве лагано си ги шамара истите мирен сум и си уживам во првенството.Си се тешиш така, демек не те боли
Најголеиот проблем на старата крава сезонава и поради кој сеуште не можат да се помират, е тоа што беа МОЧАНИ од двете милански екипи