Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Дајбоже целживот така да работат :pПер има и други,али тие се ко поише за опстанок што добиваат помош,на мало работат![]()

Драг дневнику поминаа 9 месеци а уште се цмиздри Gol di MuntariДраг дневнику, поминаа веќе 5 дена а навивачите на Јуве сеуште плачат...

Трите бода не зависеа од судиските грешк, но победата на Јувентус со Катанија и тоа како зависеа, затоа не плачите.![]()
Да бе, инаку вечер од 19:45 ли играте?toa e taa logika

Трите бода не зависеа од судиските грешк, но победата на Јувентус со Катанија и тоа како зависеа, затоа не плачите.![]()

Ама тие модерните го испедрашија тој најтрофејниот со 30 sul campoВечерва се игра најтрофејното градско дерби во Италија.30+7,наспроти 18+17 на тимовите од градот на модата и гламурот![]()

Meне ништо не ме боли,али тебе доста ти е да помислиш на 30-ката и одма ти се влажни шупчето..Ама тие модерните го испедрашија тој најтрофејниот со 30 sul campo
те боли кур у гз,битно напраи смешка![]()

Нема тим со толку титули у Италија,појма неам за што ми збориш...Meне ништо не ме боли,али тебе доста ти е да помислиш на 30-ката и одма ти се влажни шупчето..![]()
Јувентус беше и ќе остане најголемиот клуб кој некогаш го дала Италија,
Доста е да се прошеташ низ едно Скопје па да се уверишПо кои критериуми е ова? Или онака твое мислење?