Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Лацио и Рома ќе градат сопствени стадиони
http://www.time.mk/read/06027984c2/11d7bc3899/index.html
Конешно нешто позитивно да прочитам за СЕРИЈА А, иако ова се збори неколку години се надевам набрзо ќе се оствари

Лацио и Рома ќе градат сопствени стадиони
http://www.time.mk/read/06027984c2/11d7bc3899/index.html
Конешно нешто позитивно да прочитам за СЕРИЈА А, иако ова се збори неколку години се надевам набрзо ќе се оствари
Нашиот газда Џејмс Палота кажа дека најдоцна до 2016 година Рома веќе ќе има нов стадон .. како и да е убава работа за италијанскиот фудбал, мислам дека Интер се во планови за нов стадион

Официјално е одамна за Интер дека ќе градат свој стадион, потврдено од самиот клуб преку официјалниот сајт.

Не знам баш, Интер сега за сега се држи доста солидно, ќе видиме тоа на крај на сезона.

Гвардиола во Милан ? За 6 м по сезона ?
Незнам колку би било ова паметно, сепак играчкиот кадар на Милан е за жалење во моментот , и колку би можел Пеп да направи со овој тим? подобро да си ја изиграат сезоната како такви, па летото играчи+тренер.

Both De Laurentiis and Conte are going to be punished by the federal prosecutor.

De Laurentiis to be punished because Napoli didn't attend the SuperCoppa trophy ceremony and because he insulted journalists. ШО ЧЕКАЈА ДОСЕАААААААА ?

Conte is going to be punished for criticizing the federal justice system during his angry press conference.:facepalm:

Ебате куртоните
--- надополнето: 10 октомври 2012 во 16:51 ---
If Conte didn't do that press conference, Palazzi would probably charge him for "knowing about injustice and not reporting it":pos:

Не знам баш, Интер сега за сега се држи доста солидно, ќе видиме тоа на крај на сезона.

абе можеби се држи, ама што се сам залажуваш, нели ја гледаш играта која ја имаат ? Ве гледав со Фиорентина, второ полувреме со играч помалку ве надиграа .. кога почнат Милито и Касано заедно од прва минута, во 70-та веќе имате два папсани играчи во нападот, Страма го вади Касано а Милито збрева 90мин и промашува зицери, всушност во прво ги промашува зицерите, а во второ веќе неможе да се најде и се ми се чини дека ќе поврати на теренот .. ако така гледаме Јуве далеку е осамен како фаворит за титулата, а единствен тим кој моментално може да му се спротистави е Наполи.

али ипак низок удар беше она, зошто Милан бил во анкетата :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom