Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А твоиве мислења се погарди од сите тројца, едно мислење не тие логично ! Ако си бил толкав експерт немаше тука да не труеш на форум туку ќе му беше сеа асистент на страмачони ...Па не ни може да очекуваме старец шо не може да се движи да дае гол од игра. Од пенал... да, логично ми делува. Управава на Јуве е поглупа и од оваа на Интер. Они барем си ги чуваат старците шо напраиле многу за клубот. Овие па ќе го остаат Дедо Перо да си оди. Или натерај го да се пензионира и дај му канцеларија некоја позиција у клубот или нека му продужат договор. Трета опција не смее ни да има. Али ај, овој Ањели е погрд и од Морати и од Галијани заедно... Изглеа Дедово им пречел у местењето утакмици![]()

Ме тераш сеа споредби да ти праам. Ова му е една од поубавите слики на Ањели...E извини, ама од Морати неможе да е погрд, па не знам што да се деси. Од Галијани, ќе да е.![]()
Сериозен си дека бараше логика у моите постови?!?!??????? Страмачиони може мене да ми биде асистент, а не ја негоА твоиве мислења се погарди од сите тројца, едно мислење не тие логично ! Ако си бил толкав експерт немаше тука да не труеш на форум туку ќе му беше сеа асистент на страмачони ...![]()

..па потоа пристигна Vody и абдејтованата верзија Volty
Еј немој молим те не ме споредувај со Спасов не можам со него да се носам. Он ти е легенда на форумов... btw VOLTA!!!Кога сакам да се насмеам обавезно си ја отворам оваа тема и секогаш максимално ме расположува...еднаш на времето беше Љубе Ac Milan..потоа се појавија Кировски и Спасов со нивните трагикомични постови..па потоа пристигна Vody и абдејтованата верзија Volty
![]()
Еј немој молим те не ме споредувај со Спасов не можам со него да се носам. Он ти е легенда на форумов... btw VOLTA!!!

Доволно сум маж да ти ја ќарам таа шо ти е на аватар, ти си доволно маж да ја имаш само на аватарWho the fuck are you?
Таен агент?
Чим го знаеш Спасов мора да си некој од порано член,само не си маж да си искажиш проблемите со ВИСТИНСКИОТ ник![]()
. Ја сум ти таен агент на тајна мисија. Who am I?!?Е ова е веќе нешто.Доволно сум маж да ти ја ќарам таа шо ти е на аватар, ти си доволно маж да ја имаш само на аватар. Ја сум ти таен агент на тајна мисија. Who am I?!?

замислете каква дискусија би се развила со води,спасов,љубе,пеце и панче малдини,тоа мора да се прати,би платил само да ја пратам таа дискусија

Ти гарантирам не е денешен,овој некој печен,искусен е само се крија кој е..Денес се регистрирал а веќе станува легендазамислете каква дискусија би се развила со води,спасов,љубе,пеце и панче малдини,тоа мора да се прати,би платил само да ја пратам таа дискусија
![]()

Ти гарантирам не е денешен,овој некој печен,искусен е само се крија кој е..![]()

Тој не пишува кирилица....
![]()