Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Знаат дека никогаш нема да идат веле сила во Италија како на пример Милан, Јувентус итн... си прават профит бе. Што толку бериш гајле,ами ако во финале го победат твојот тим (Јувентус) и освојат Лига Шампиони (што ни на сон не би поверувал :icon_lol:)
Едноставно си играат ЛШ си добиваат + милиончиња,продаваат играчи,внесуваат помлади,поефтини после ги продаваат за скапо...
Едноставно Удинезе за мене во очите има слика како РУДНИК ЗА ФУДБАЛЕРИ ;)
Абе тие нека прават пари колку сакаат ама не може за нив да биде успех тоа што стигнале до тука а се понатаму да биде премија. Сепак не се некоја си екипа од бившите ЈУ простори или од Источна Европа па со влезот во ЛШ сезоната да биде прогласена за успешна уште во Август. Тие сакале или не ја претставуваат Италија во Европа и токму поради такви екипи како Удинезе и Самп, калчото е на ова ниво сега. Срамота е Италија во групната фаза да има два претставника, исто со Турција, Шкотска, Холандија, Белгија.

па па па па каков играч е верати :cuc:
најблиску до него е имобиле.

а инаку некој ако ги има гледано пескара оваа сезона, нека каже дали го има приметено ромањоли. централен дефанзивец, позајмен е од милан. доста перспективен го кажуваа
у фоџа минатата сезона добро изиграл и даде три гола , али штета и неколку месеци се повреди

Абе тие нека прават пари колку сакаат ама не може за нив да биде успех тоа што стигнале до тука а се понатаму да биде премија. Сепак не се некоја си екипа од бившите ЈУ простори или од Источна Европа па со влезот во ЛШ сезоната да биде прогласена за успешна уште во Август. Тие сакале или не ја претставуваат Италија во Европа и токму поради такви екипи како Удинезе и Самп, калчото е на ова ниво сега. Срамота е Италија во групната фаза да има два претставника, исто со Турција, Шкотска, Холандија, Белгија.
А кој е крив за тоа?
Јас мислам дека треба преку судска постапка, да го стават Интер на местото на Удинезе.

Си ја наместивте пак титулата, тоа веќе го знаеме, али мислам дека нема да ви ја одземат бидејќи сте греотка. Видовме како Јуве губи во финале на Куп Италија кога не мести :icon_lol:

Tролање левел : 1000+

(y) ти се најде да збориш за тролање кога цела сезона плачеше ко пичица како тоа наместено било Милан да ја земат титулата

Ако Сладоледџијата збореше дека цело првенство е наместено, тогаш целиот фан клуб на Милан ни ги отече јајцата за голот на Мунтари, ама после дербито со Интер се заќутевте, ви се врати како бумеранг.

Ако Сладоледџијата збореше дека цело првенство е наместено, тогаш целиот фан клуб на Милан ни ги отече јајцата за голот на Мунтари, ама после дербито со Интер се заќутевте, ви се врати како бумеранг.

Што се врати како бумеранг? Ако беше признаен голот на Мунтари ќе беше многу подруга и утакмицата и првенството, мада тоа не е оправдание за Милан зашто не освои.

треба споменик на таљавенто во торино да му изградите...ви го донесе 28 скудето... ;)

најкорумпирани судии се Таљавенто , Роки и уште еден не ми текиња , ама цел живот црвени на интер му дава - цел ебан живот !!

ако ја сум му син на него ...тогаш он дедо ти паѓа... ;)

Како што гледаш не навивам за Милан, така да сигурно не сум од родот на Панче, а ти гордеј се што имаш таков познат татко :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom