Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
hamsik-nohair-490ai.jpg

Сменил имиџ овој, конечно.

Aмшик ? :eek:

Да да, ветил ќе мења стајлинг ако тепаат во купот. :)

значи пак ви е интересно инат да терате така...Тоа не го зборам само јас...не го зборат фановите на интер или милан сам...прашај кој сакаш што не навива за јуве истото ќе ти го каже...ГЛАС НЕ ВИ СЕ СЛУШАШЕ ..Пак ќе повторам со исклучок на неколку души....АЛООО НИГДЕ ВЕ НЕМАШЕ....еве ја на интернет .т.е по форуми и спортски портали па дури и на фб сум од 2005 .....нигде ве немаше задњи 5-6 години...НИГДЕ се криевте сите...СЕА СИТЕ ГЛУМИТЕ НАЈГОЛЕМИ ФАНОВИ НА ЈУВЕ??? ко шо би рекол Кили МА НЕМОЈ ДА ЈЕБЕШ БРЕ
На фб е од 2005 :pos: :pos: :pos:
Ти во 2005та ако си знаел што е тоа интернет добро ќе е.
Зарем на 10-11 години направи фб кога најмногу се користел по универзитети во Америка :pos:

абе сериозни сте .... ја мислев се заебаваше кога пиша погоре дека друга песна ќе се пее. не се заебавајте признајте си пораз и свиркајте си со трите ѕвезди али не се жалете од судењето зошто по таа логика друга песна ќе се пееше ако го признаа голот на суљо.

не,се зафркаваме......ама Маркизио шо изеде ќотек - изеде и тоа пред очите на судијата........за Суљо но комент,како ни за 10тина пенали за Милан во текот на сезоната - кој постоечки,кој не........и да - Јуве си ја заслужи титулата годинава на чело со маестралниот Пирло кој знаеше како да го предводи тимот до титулата во “помочана Серија А“

На фб е од 2005 :pos: :pos: :pos:
Ти во 2005та ако си знаел што е тоа интернет добро ќе е.
Зарем на 10-11 години направи фб кога најмногу се користел по универзитети во Америка :pos:
оф греота.....2005 немаше интернет и интернет постои само од кога има фб.....добра ти е логикава....коа цитираш нешто не вади само еден дел од што е кажано вади цело

топ 20 голови во сериа а оваа година :)

како и да е поништениот гол на Освалдо за мене е најубав !! гледам ножичките на Маури прво место, али оние на Ди Миќеле се подобри, а Освладо едноставно ја скина мрежата :vozbud:

Два убави голови што ми паднаа на памет кога го пуштив клипчето ги нема,а заслужуваат да се најдат во овие топ 20.

Ова со купот многу проста работа, им го пуштивме купот за да ни го пуштат Кавани :D
Шала на страна, сосема заслужено Наполи си освои, нека им е со среќа :)

AeE7T.jpg

Овие па Наполи, ептен се израдуваа, NAPOLI - CAMPIONE D'ITALIA, како скудето да освоиле
Па за таков тим тоа е рамно на шампион. Јас не знам која им е целта во кариерата на Лавеци, Хамшик и Кавани што најдобрите години ги скапаа во Наполи. Да не мислат случајно да освојат нешто битно со Наполи?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom