Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На фб е од 2005значи пак ви е интересно инат да терате така...Тоа не го зборам само јас...не го зборат фановите на интер или милан сам...прашај кој сакаш што не навива за јуве истото ќе ти го каже...ГЛАС НЕ ВИ СЕ СЛУШАШЕ ..Пак ќе повторам со исклучок на неколку души....АЛООО НИГДЕ ВЕ НЕМАШЕ....еве ја на интернет .т.е по форуми и спортски портали па дури и на фб сум од 2005 .....нигде ве немаше задњи 5-6 години...НИГДЕ се криевте сите...СЕА СИТЕ ГЛУМИТЕ НАЈГОЛЕМИ ФАНОВИ НА ЈУВЕ??? ко шо би рекол Кили МА НЕМОЈ ДА ЈЕБЕШ БРЕ
абе сериозни сте .... ја мислев се заебаваше кога пиша погоре дека друга песна ќе се пее. не се заебавајте признајте си пораз и свиркајте си со трите ѕвезди али не се жалете од судењето зошто по таа логика друга песна ќе се пееше ако го признаа голот на суљо.
оф греота.....2005 немаше интернет и интернет постои само од кога има фб.....добра ти е логикава....коа цитираш нешто не вади само еден дел од што е кажано вади целоНа фб е од 2005![]()
![]()
Ти во 2005та ако си знаел што е тоа интернет добро ќе е.
Зарем на 10-11 години направи фб кога најмногу се користел по универзитети во Америка![]()
![]()
Сменил имиџ овој, конечно.
Ароника заслужува многу повеќе од лакт во лице ама ај...Кратко и јасно Наполи заслужено си го освои купот, Ароника е копиле од играч!
Па за таков тим тоа е рамно на шампион. Јас не знам која им е целта во кариерата на Лавеци, Хамшик и Кавани што најдобрите години ги скапаа во Наполи. Да не мислат случајно да освојат нешто битно со Наполи?![]()
Овие па Наполи, ептен се израдуваа, NAPOLI - CAMPIONE D'ITALIA, како скудето да освоиле