Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
4 екипи се борат за 3 место, ќе биде интерсно.
Но мислам дека наредно коло во трката ќе останат само Интер и Лацио.
Баш сакам Интер да го освојат то 3то место, не го заслужвет другиве екипи. Башка доста е енглези во 1/4 финале, ајде малце Милан, Јуве, Интер ќе ги гледаме.

Лацио две сезони по ред ќе го изгуби местото во ЛШ во последно коло. :)

Секако им беше изгубена утакмицата на бункерашиве и немаше потреба од толкаво скокање на крај.Со тоа бунење само го изгубија Диас за наредните утакмици и ништо чудно Маркети да јаде казна заради буткањето на судијата.

Има ли некој видео да ја видам тепачката не ги гледав овие 2 полувреме. :pos: :D

Кои простаци се овие од Лацио значи еј. Никакви шанси немаа за нерешено оти имаше уште 5 секунди до крајот, па уште прат инциденти. Баш сакам Диас и Маркети да го јадат до крајот на сезоната.

Абе кое Лацио, тие незнает кај терет. :pos:
Мислам дека Наполи и Удинезе ќе киснат, а Лацио играат дома против Сиена, затоа реков дека ќе останат во трка со Интер.

Наполи тешко дека ќе кикснат со Палермо кој се очајни. Единствена шанса за кикс на Наполи е на натпреварот со Болоња.

Moже некој да ми даде табела од 1-во до 5-то место и уште со кои треба да играат Јуве и Милан до крај... Бескрајно ќе бидам благодарен, ме мрзи да барам. :)

Moже некој да ми даде табела од 1-во до 5-то место и уште со кои треба да играат Јуве и Милан до крај... Бескрајно ќе бидам благодарен, ме мрзи да барам. :)

Milan - Atalanta
Inter - Milan
Milan - Novara

Juve - Lecce
Cagliari - Juve
Juve - Atalanta

1. Juve 77
2. Milan 74
3. Napili 55
4. Udinese 55
5. Inter 55

Милан-Аталанта Јувентус-Лече​
Интер-Милан Каљари-Јувентус (Трст)​
Милан-Новара Јувентус-Аталанта​
1. Јувентус 77
2. Милан 74
3. Наполи 55
4. Удинезе 55
5. Интер 55

Ме мретркал Пироманот ама еве имаш два одговори па ти бирај:)

Тешко, ептен тешко ќе стигне Милан до титула.
Јувентус едино може кај Каљари да киксираат, другите лагано ќе ги добијат.
Крај краева и да изгубат, тешко дека Милан ќе го победи Интер.

Изгледа ќе се сруши митот за Ибрахимовиќ :)

Тешко, ептен тешко ќе стигне Милан до титула.
Јувентус едино може кај Каљари да киксираат, другите лагано ќе ги добијат.
Крај краева и да изгубат, тешко дека Милан ќе го победи Интер.

Изгледа ќе се сруши митот за Ибрахимовиќ :)

Слободно може Јуве да си кикснат една до крај. Милан и да ги победи сите жабе му е исто бода ќе имаат, ама јуве ќе го има меѓусебниот дуел.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom