Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Се најавува опаѓање на температурите вечева во Милано и се очекува да достигнат до -1 степен.

Што направи Пинила?Некоја глупост?

Даде гол и го соблече дресот повеке од половината а предходно имаше жолт картон, и судијата му додели црвен. Интер израмни за 3 минути и имаше шанса да тепа ама не ја искористи.

Даде гол и го соблече дресот повеке од половината а предходно имаше жолт картон, и судијата му додели црвен. Интер израмни за 3 минути и имаше шанса да тепа ама не ја искористи.

Добро ама стварно,who cares?:pos::pos: мала шала не се лутете одма:)

Aј више чим сте почнале со муабетиве за долниов дел од табелата, кажите на Киево - Катанија што се дешавало ?? Зашто Споли доби црвен ??
Ајде хејтери, хејтајте, ама џабе ви е , црвениот на Споли заслужен си беше :pos: :pos:

Ах бе Пупоне,Пупоне што бидна со Рома? :(

Пупонеима вметнато прсти тука..Интер-X,Лече-1 и Милан од еден во два..сигурен сум дека и за Јувентус некаков резултат има смислено, само времето ќе покажи:icon_lol:

Пупонеима вметнато прсти тука..Интер-X,Лече-1 и Милан од еден во два..сигурен сум дека и за Јувентус некаков резултат има смислено, само времето ќе покажи:icon_lol:

Ке молиш пак за процент од мене и пупоне ама не даваме обај пат мн збораш бате :)

Леле глупак хаха едвај чекам видео да постави некој
Се качи на оградата со фановите ама не го соблече дресот, го крена само ...
Али интересен момент беше кога се симна од таму и нешто правеше на стомакот ваљда алудираше на женаму или што ти ја знам дека е трудна а у позадина му се токми црвениот и ептен го затече ...
Тоа ако го начекаш е смешно многу у пакет со голманот на Каљари кога се залепи у статива со образ и се одби.

Пеналов за Милан:pos:
Битно први беа, кога сличен пенал се судеше за Барса.

И не, не планирам на никој да реплицирам.
Поздрав!

Далеку од сличен иако мислам дека и ова за Макси не беше пенал...исто како што не беше пенал тоа врз Бускетс.

п.с Фердинант што вика ? Имаше или немаше пенал ? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom