Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
чекај бе, стварно го споредувате Барзаљи со Силва и барате при тоа да ви аргументира некој или ја нешто не разбрав овде??
А зарем не?
Т.Силва и за мене е јак дефанзивец скоро комплетен.
Ама и Барѕаљи не е за фрлање така да оти да не го споредуваат?

И не го прави другиот пат бог , има мали деца овде ќе го носат по аватари :cool:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
А зарем не?
Т.Силва и за мене е јак дефанзивец скоро комплетен.
Ама и Барѕаљи не е за фрлање така да оти да не го споредуваат?
.
И не го прави другиот пат бог , има мали деца овде ќе го носат по аватари :cool:
Пер не сери сеа и ти!
Тебе некој да ти споредува рандом дефанзивец од премиер лига шо изиграл една асална сезона со Видич/Фердинанд што ја држеа одбраната на Манчестер до пред некое време нема да реагираш?

Тиаго Силва е у топ3 дефанзивци у свет и немој да го споредувате со Барзаљи (ТОЧКА)
Нема ниедна мана дечкото,снажен,брз,одлично ја чита играта и е ТЕХНИЧАР, шо ПОЕЌЕ МОЕШ ДА ПОБАРАШ ОД ДЕФАНЗИВЕЦ?

Барса од куров би гризнале да го имаат Силва вие тука со Барзаљи. Срамота е.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Пер не сери сеа и ти!
Тебе некој да ти споредува рандом дефанзивец од премиер лига шо изиграл една асална сезона со Видич/Фердинанд што ја држеа одбраната на Манчестер до пред некое време нема да реагираш?

Тиаго Силва е у топ3 дефанзивци у свет и немој да го споредувате со Барзаљи (ТОЧКА)
Нема ниедна мана дечкото,снажен,брз,одлично ја чита играта и е ТЕХНИЧАР, шо ПОЕЌЕ МОЕШ ДА ПОБАРАШ ОД ДЕФАНЗИВЕЦ?

Барса од куров би гризнале да го имаат Силва вие тука со Барзаљи. Срамота е.
А зошто да не дадам свое мислење , нели ова е форум?
Зошто одма станувате напнати вие миланистиве не знам?!
Си видел во блиско време негде споредба за англиски дефанзивци НЕ!
Овде имаше такво мислење за споредба на ваши дефанзивци,па нели ова е форум разменување на мислења и сл..? Не го оспорувам тоа дека Т.Силва е еден од најдобрите дефанзивци, додека и Барѕаљи е јак дефанзивец, а за тоа дека во Германија го шитнале ова она, сигурно толку се разбирале... или едноставно направиле грешка.
И што е Барса? Некоја јачина, па демек ако бараат некој фудбалер, значи тој фудбалер е јак?
Зошто неколку трансфери нивни биле голем промаршај? :icon_lol:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
А зошто да не дадам свое мислење , нели ова е форум?
Зошто одма станувате напнати вие миланистиве не знам?!
Си видел во блиско време негде споредба за англиски дефанзивци НЕ!
Овде имаше такво мислење за споредба на ваши дефанзивци,па нели ова е форум разменување на мислења и сл..? Не го оспорувам тоа дека Т.Силва е еден од најдобрите дефанзивци, додека и Барѕаљи е јак дефанзивец, а за тоа дека во Германија го шитнале ова она, сигурно толку се разбирале... или едноставно направиле грешка.
И што е Барса? Некоја јачина, па демек ако бараат некој фудбалер, значи тој фудбалер е јак?
Зошто неколку трансфери нивни биле голем промаршај? :icon_lol:
Не бе брат погрешно си ме разбрал,искажи си мислење само ја ти реплицирав пошо мислам дека грешите.
Барзаљи игра добро сезонава не викам не ама не е добар колку ТС тоа ми беше зборот.
Дечкото ја игра најдобрата сезона у кариерата и не зборам ништо околу тоа.

Барса е моментално најдобриот клуб у Европа и тим што според мене има проблеми у одбраната и тоа што го бараат ТС е знак за квалитет,знак дека дечкото вреди.

А за промашени трансфери секој клуб има,се сјебаа со Чигрински ама тој беше анонимус додека овдека збориме за WC играч.

И ова ми е последно мислење за Барзаљи и ТС си го кажав моето.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Значи оваа година Барзаљи и Силва се најдобрите дефанзивци во Калчото, па и Киелини може да се додаде, али ете Барзаљи некако и него го засенува ... што се однесува до споредбата Барзаљи и Силва кога би го гледал тоа на менаџер Силва одма би го зел, помлад е а веќе втора година игра екстра, што се однесува до Барзаљи веќе наполни 30 години и полека и ќе му одмине времето, но тоа што човекот оваа година игра одлично и е на исти левел како Силва не можете да го оспорите!!

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.383
Ме чуди само за што го сматрате Тиаго Силва вие навивачите на Милан?За најдобар дефанзивец на сите времиња , или something else?Па ние никој не рековме дека Силва не е ѕвер играч и дека не играл во врвна форма веќе 2 сезони и дека не е меѓунајдобрите во Италија.Сите се согласивме со тоа ама чудно е кога со еден збор не дозволувате да го споредуваме со неговиот "партнер"да го наречам од тимот на Серија А од првата полусезона. Ќе рече човек Меси и Амаури ги споредуваме па до толку да е несватлива споредбата.:)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Кои факти бре ?
Фудбалот не започнал со своето постоење коа ти си почнал да го следиш овој спорт, сеа да дојде некој шо глеа фудбал од 2005 и да каже дека Јуве до лани биле таму каде што припаѓале, а да не зборам дека у тој период беа врвот на Калчополи и беа избркани ко кучиња скинтици у втора лига, цело реноме си го посраа.
Изброј у последни 12 години кој колку титули освоил на крај краева, изброј и у последни 15, тоа '' стариот добар Интер '' не важи бајаги доста време, само ти очигледно имаш еден тежок блекаут од 2006 до денес и незнаеш што точно се дешавало, ти прашање е и колку си ги гледал твоите омилени Јуве дур биле у втора лига, или дур лани се мачеа, гледам и за Барселона си почнал да навиваш, у последниве неколку години повеќе по тие теми пишуваш отколку у онаа за Јуве, да те прашам за одредени работи од сезоната дур беа у Серија Б саат време ќе треба да бараш по интернетов шо и како се дешавало.
постот мој е со лаги а не со факти :facepalm:

за другиот дел гледам си тераш своја правда и гледање за што го обвинуваш членот заради кој напишав “измислено мислење’ според тебе !?

за кого навивам - тоа не е твоја работа,не може некој од Македонија или Азербејџан за кого ќе навива да е свето нешто,зошто ниту припаѓал,а ниту ќе припаѓа како целина од тој клуб - како што се навивачите на твојот Интер земајќи го твојот пример ама кои се од тој дел на градот каде што и клубот припаѓа !

играв и гледам фудбал од мали нозе,за мене до пред некое време тоа беше најважна работа(а не најважна СПОРЕДНА ) на светот,сум ги прател и ќе ги пратам најјаките лиги и имам симпатии кон одредени клубови во истите(Јуве,Барса,Баерн,Њукасл,Партизан).........патем како е воздухот во Милано ??

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
импресивно Син,сега остај не да поуживаме во “лудориите“ на Интер барем наредните 5-6 години.........

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Јас убаво кажав интер се врати во реалноста, баш пред некој ден едно пријателче ми даде постови од форумов кој самиот кажува на времето навивав за интер од сожалување!

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Уште имаат кошмари од Дешамп. Чоекот Серија Б има освоено

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Моментално во фан клуб Интер..........

Горе од лево на десно : Син,Иосоно и Џони:pos::pos:
Доле од лево на десно: Кирца,Бене,Спасов зверот и Јонзе(појма неам као му е никот сеа :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.137
Моментално во фан клуб Интер..........

Горе од лево на десно : Син,Иосоно и Џони:pos::pos:
Доле од лево на десно: Кирца,Бене,Спасов зверот и Јонзе(појма неам као му е никот сеа :D

:pos: :pos: :pos: :pos: Спасов Легенда

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom