Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
images

Сега ќе свршам...
Ако сакам 10 табели ќе поставам,забрането е негде разубедување?Плус,ако некој сака да каже некој да докаже нешто линк не правиме муабет во кафич.
Пс.А да и извини,ако пишеш нешто што го сече твоето мислење автоматски имам 12 години?... :D
На претходната страна имаш од SKY.

Ја незнам што се попаливте сите за табелата кој е прв ! Ако нешто ви значи дочекајте уште 3 кола , и коментирајте за Есенски првак ... Ма да ни тоа не е битно така да кулирајте...

Јас па оваа ја најдов

123cqp.jpg

Првиот ми е многу сомнителен, инаку веродостојна ќе ми беше табелава :icon_lol:

Бог да чува,претеравте со првото место.И што ако Милан е прв?(или еве што ако и Јуве е прв) мења нешто сега? не исти бодови имаат.Трката продолжува којзнае можеби и некој друг ќе се приклучи или ќе ги помине и Јуве и Милан.Крајот е важен..

Јас така си се тешам .. :pos: :D

Па по некоја логика најдобар е првопласираниот, или актуелниот шампион.

Така да ќе замолам уште еднаш ако може табелата !!
Па твојата логика не ја мисли ниту дете од 5 години. Најдобар е тој што е со најмногу успеси ! :)

А твојава логика е за мојот 110 годишен дедо, кој нема сегашност живее во минатото.

Сегашноста е таа што Милан е актуелен лидер и Шампион, така да молим лепо одјеби од мене !!

Јас па оваа ја најдов

Првиот ми е многу сомнителен, инаку веродостојна ќе ми беше табелава :icon_lol:

Знајме дека гориш од желба да ја видиш ваква табелата..не мора сега јавно да се искажваш и ти:D

Дајте му ја на Марли табелата, најверодостојното нешто после 16 коло кој е најдобар :tapp:

нели одлучува меѓусебен скор во италија ?

нели одлучува меѓусебен скор во италија ?

ДА. Незнам зошто веќе се дискутира ова, кога се знае по правило дека при ваква ситуација на крајотна сезоната, Јуве би бил Шампион. Така да, ништо не се знае до крајот, може Интер ќе се врати таму каде што му е местото(1) , Милан втор, Јуве ЛЕ. :P

Алал им вера на Јуве доколку го земат Бориело, 1 мил за позајмицата и 8мил кои ќе мораат да ги платат на крајот на сезоната, доколку ова е точно супер зделка би направиле :)

Ја би Амаури да игра, место сиракот од погоре да се земе на заем и да се откупи!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom