Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Глупости, Силва не сака да си иде па да го држи као затвореник, уметникот заебал работа, а иначе кој е на последната слика доле ??

Глупости, Силва не сака да си иде па да го држи као затвореник, уметникот заебал работа, а иначе кој е на последната слика доле ??

Леонардо?

Другите двајца се Манчини и Алегри, така?

Некој играч на Удинезе кој игра во Лече, Ободо е киднапиран во својата родна земја. неговите регистарските таблички привлекле внимание... :tapp:

550465_10151200486624899_593019122_n.jpg

Некој играч на Удинезе кој игра во Лече, Ободо е киднапиран во својата родна земја. неговите регистарските таблички привлекле внимание... :tapp:

150 илјади евра откуп барале.

Никој нема напишано ама пошто ми се симпатична екипа кога ја чув оваа вест неможев да не споделам .....
САМПДОРИЈА СЕ ВРАЌА ВО СЕРИА А !!! :D
Никола Поци во 96 минута им пресуди на Варезе во финалето од плејофот откако на Луиџи Фераис во првиот натпревар беше 3-2 со гол на Гасталдело исто во 96 минута :D !! Mерак ми е што се вратија да видам како ќе биде годинава дербито со Џенова лани кога испаѓаа овие погреби им правеа па сега ќе видиме како ќе биде искрено ќе има добри фајтови на дербито годинава. Со среќа на Сампдорија ....:)

Голот и атмосферата...
http://www.tvgolo.com/football.php?subaction=showfull&id=1339274725&archive=&start_from=&ucat=42&
Sampdoria.jpg

Ах како не испадна Џенова..ќе имаше ситење и сеир на векот од навивачите на Сампдорија за она со гробојте лани што му го направија џеновјани:D

Ах како не испадна Џенова..ќе имаше ситење и сеир на векот од навивачите на Сампдорија за она со гробојте лани што му го направија џеновјани:D
Лани вака изгледаше ребрањето од градскиве ривали, мафтаа и со знаменца со буквата Б (сериа б) итн..:D Уште нема клип ставено во Џенова навивачиве на Сампдорија го гледале во живо натпреваров Еуро 2012 денес забораиле дека постои видете на линкот погоре радоста на навивачите и на играчите :D. Како успеаја да влезат во Серија А не ми е јасно сеуште. Цела сезона топло-ладно играа имаа доста нерешени резултати на крај едвај се протнаа да играат во плејоффот. Имаа годинава доста добар состав ама жабарска работа игра никаква и тактизирање многу затоа беа 6ти на табела и како последнопласирани влегоа во плејофф.:) Али јадење ќе има годинава на Дерби де ла Лантерна како никогаш досега ;).

Добра е заебанцијава ама јас би додал, за интериста, и кога не му е роденден, тој го слави исто како да му е. (ако разбирате на што целам)
Весели луѓе сме ние, не крадеме, не лажеме, не спиеме на таван...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom