Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Вие за милан навивавте така? :tapp:

Немој бе ултрас, видовте дека шинтер е 9 место, и за Милан почнавте да навивате, а во ЛШ навивате против Барса, пошто Мурињо ја мрази :facepalm:
чекај малце бе кој навиваше за Милан ??..ако двајца членови од фан клуб Интер напишаа дека сакаат милан да освои титула не значи дека сите сакаа..да е обратна ситуацијата вие ќе му се напучите на Милан за Интер да не освои титула сите до еден(додуша и минатата година со Гатузо направивте така,а ние машки изигравме оваа сезона и победивме против нив)..мене сеедно ми беше кој ќе освои титула бидејќи навивам за Интер не против Јувентус и Милан...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Абе сите сте за Вардар само не признавате !!!! мала шала . цитрони напраивте од јајцата свртете го муабетот на нешто друго ова веќе е ко што пиша Scirea погоре дрн дрн јариња . ајде бидете ми поздравени и без карање :свиркам::свиркам::свиркам:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
А на мене ми е чудно каде беа фановите на Јувентус од 2006-2011. После титулата сите се кажаа дека се нивни фанови сите на ФБ сликани во нивен дрес. :P :icon_mrgr:

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
чекај малце бе кој навиваше за Милан ??..ако двајца членови од фан клуб Интер напишаа дека сакаат милан да освои титула не значи дека сите сакаа..да е обратна ситуацијата вие ќе му се напучите на Милан за Интер да не освои титула сите до еден(додуша и минатата година со Гатузо направивте така,а ние машки изигравме оваа сезона и победивме против нив)..мене сеедно ми беше кој ќе освои титула бидејќи навивам за Интер не против Јувентус и Милан...
Добро бе знам дека небеше ти за милан знам, ама незначи дека другите мислат исто ко тебе. И јас Милан и Интер на тв не ги гледам и мн ми е гајле кој ке освоел скудето. Ама ти признај дека против Барса беше ЛШ:icon_lol:
--- надополнето: 17 мај 2012 во 20:20 ---
А на мене ми е чудно каде беа фановите на Јувентус од 2006-2011. После титулата сите се кажаа дека се нивни фанови сите на ФБ сликани во нивен дрес. :P :icon_mrgr:
Кај што бевте вие од 2004 до 2010 интер ко ве шлакаше :pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Добро бе знам дека небеше ти за милан знам, ама незначи дека другите мислат исто ко тебе. И јас Милан и Интер на тв не ги гледам и мн ми е гајле кој ке освоел скудето. Ама ти признај дека против Барса беше ЛШ:icon_lol:
не за Палермо бев
--- надополнето: 17 мај 2012 во 20:22 ---
демек сега не ги шлакаме:D..Winners gonna win!

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
--- надополнето: 17 мај 2012 во 20:20 ---

bevme vo istambul i atina finalija igravme liga na sampioni... ;) toa so e izmislena imenka za vas...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.470
Поени од реакции
87.269
Е да и ова кога ќе го пишете... :facepalm: Јас никогаш не сум се срамел од тимот за којшто сум навивал, секогаш сум кажувал за кој сум.Повеќето "фанови" ми се чуделе како сум можел да навивам за тим којшто играл втора лига, мој избор, со тој тим сум израснал за мене само тој постои ( и Вардар како што кажа погоре Даниел :icon_mrgr: ) . Да признавам сум јадел сеири за тоа, ама сега кога ќе видам тие фанови кои ми правеле сеир како ќутат, и гледат што побрзо тема да сменат да не зборувам за нивниот клуб, верувај чувството е... :love:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
И Гилардино го купивте за замена :icon_lol:
smej se za gilla ali im bapna gol na mancester 2007 u polifinale...ipak e drvo ali...haha :)
--- надополнето: 17 мај 2012 во 20:34 ---
Е да и ова кога ќе го пишете... :facepalm: Јас никогаш не сум се срамел од тимот за којшто сум навивал, секогаш сум кажувал за кој сум.Повеќето "фанови" ми се чуделе како сум можел да навивам за тим којшто играл втора лига, мој избор, со тој тим сум израснал за мене само тој постои ( и Вардар како што кажа погоре Даниел :icon_mrgr: ) . Да признавам сум јадел сеири за тоа, ама сега кога ќе видам тие фанови кои ми правеле сеир како ќутат, и гледат што побрзо тема да сменат да не зборувам за нивниот клуб, верувај чувството е... :love:
dobro ti moze ne si se kriel ali bidi realen i sam znaes deka drugite 90% nigde gi nemase... :D

С

сашенко

Гостин
Не, бе, никаде не немаше.Ни на форумов дури.А целото тоа заебавање кое демек сте ни го мавале толку време на форумов излеа сте си сонувале вие, и плачењето наше на форумов 5 години и тоа нечии фантазии излеа...чудна работа дај договорете се едни со други што ке зборите се губите вака некако

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
smej se za gilla ali im bapna gol na mancester 2007 u polifinale...ipak e drvo ali...haha :)
--- надополнето: 17 мај 2012 во 20:34 ---

dobro ti moze ne si se kriel ali bidi realen i sam znaes deka drugite 90% nigde gi nemase... :D
Јас на форумов се активирав 2010 пошто не се замарав мн со компјутерот ама никогаш не сум се криел. Со шал и капа зимска од Јуве одев на школо од 4 одд до 4 година средно :icon_lol: И само јас знаев за кој навивам, другите навиваја секоја година за нов тим :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Грешка свативте со тоа сакам да кажам дека се појавија нови "фанови" тие до вчера што навиваа за Барселона они не освоиа ништо и сега навиваат за Јувентус. Затоа викам каде беа тоа време кога Јувентус отиде во сериа Б, каде се криеа и за кој клуб навиваа, или кој освои титула тој е нивен омилен клуб :icon_mrgr: По што ги знам вистинските фанови на Јувентус со нив сум гледал утакмици со некои сум цел живот, а сега наедншка некои ми се појавуваат па пукат заебанции.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom