С
сашенко
Гостин
Све експерти по форумов еј, Чекич од каде ти информации кога и колку ние се собираме шо вака сигурно збориш?
Епа што ке ти аргументи кога знаеш дека сме добро организирани? Поентата беше дека можам на многу начини да му докажам на членот дека сме добро организирани, а не да правам споредби кој е подобро организиран.Незнам и не ме интересира како функционираат работите кај вас,, на крај краева јувентусмк го направи мој многу добар другар и ретко кога пагаме на муабет кој како е организиран.Мене 5 ми се доволни да ме убедиш.Знам дека сте добро организирани тука ама и Јуве откако се отвори Јувентусмк.ком сме ептен добро организирани.Повели
Фановите на Интер кога се собираа на утакмици вие уште осмици у песок правевте бе,дај не се фолирајте.Ако сакаш ќе ви организирам и на вас догодина да се соберете барем еднаш,да не кењате само на форум.Еј абе да не знаеш превод на сликава???И да,фала на реклама
а ивце пивце од кај знае ние колку и како се собираме за он да не организира ... на крај краева он навива за челзи барселона и баерн не за јувентус или како ќе му текне ?Све експерти по форумов еј, Чекич од каде ти информации кога и колку ние се собираме шо вака сигурно збориш?
Ми го уништи животот сеа со реченицава.Ако тебе ти е репер форумов за другари и популација кај народот,секоја чест.Што останува да кажам за тебе освен дека си НЕИЗЖИВЕАН???Глеамд ека повеќе ти и останатите шинтераши се замарате со нас,кај славиме и што правиме,така да не знам кој си го зема реметот при себе.Јас на ваш посран фан клуб на ФБ никгоаш не сум влегол,а не ни планирам,зашо не се замарам со екипи со краток рок на траење.И стави слика од сериа б,у недела кој крена пехар?О иве иве,, имам 100тина аргументи и факти околку организацијата на Интер но ке ти кажам само еден збор што е доволен показател дека фановиве на Интер во Македонија а поготово организаторите се пример како треба да изгледа еден фан клуб ... зборот е Армата. (си знаат интерашите)
А Дефакто си еден од форумџиите што никој не му обрнува внимание поради самиот факт што мојот ремет си го земаш многу при себе со цитирам : "Ако сакаш ќе ви организирам и на вас догодина да се соберете барем еднаш,да не кењате само на форум" ,, мислам у ред е.Во завод за статистика да не работиш?
И гледам некое сликиче си закачил, што би требало да значи и јас да ти контрирам со Серија Б слика
Значи, нема потреба за понатамошна дискусија.
до кај мене у соба смрди со ова болдираново што се посра.а ивце пивце од кај знае ние колку и како се собираме за он да не организира ... на крај краева он навива за челзи барселона и баерн не за јувентус или како ќе му текне ?
Се криевме, ама барем немаме фанови кој навиваат за тимот поради Македонец... во случајот Пандев, колку само фанови ви донесе човекот.Епа ако ве заболе не коментирајте за нас кога не знаете..вие 6 години вдупка се криевте никаде се немавте собрано сега пркнавте оваа сезона и почнавте групно да се собирате(што е во ред) и одма почнавте на разглас да коментирате како сте најорганизирани најбројни бла бла бла...плус пола од вашите фанови навиваат за екипите што играат против Милан и Интер во Европа а не за Јувентус...
добро бе џони најјаки стеЕпа ако ве заболе не коментирајте за нас кога не знаете..вие 6 години вдупка се криевте никаде се немавте собрано сега пркнавте оваа сезона и почнавте групно да се собирате(што е во ред) и одма почнавте на разглас да коментирате како сте најорганизирани најбројни бла бла бла...плус пола од вашите фанови навиваат за екипите што играат против Милан и Интер во Европа а не за Јувентус...
не заборавај и кога навивааа за Милан да освои титула,не бе ич не се лицемерниСе криевме, ама барем немаме фанови кој навиваат за тимот поради Македонец... во случајот Пандев, колку само фанови ви донесе човекот.
Ама некако годинава... послабо фанови на интер. Повеќе фанови за Наполи сретнав во реалниот свет, отколку за интер...
може ние 6 години ама пред да им поклонат титула на интер 13 години фановите на интер се криеа .... не ни знаев дека има фанови на интер воопшто....Епа ако ве заболе не коментирајте за нас кога не знаете..вие 6 години вдупка се криевте никаде се немавте собрано сега пркнавте оваа сезона и почнавте групно да се собирате(што е во ред) и одма почнавте на разглас да коментирате како сте најорганизирани најбројни бла бла бла...плус пола од вашите фанови навиваат за екипите што играат против Милан и Интер во Европа а не за Јувентус...
ме заебаваш бе???..кога Интер беше најсилен сите ваши фанови што ги знам низ градот навиваа за Барселона,Челзи и Баерн,Манчестер ..за кој ќе стигнат кога игра некој против Интер...па кога испаднавме од Шалке поголемо ситење никогаш немам видено...истите фанови што навиваа за Интер и после Пандев навиваа .секогаш има по некој посебен случај фала богуСе криевме, ама барем немаме фанови кој навиваат за тимот поради Македонец... во случајот Пандев, колку само фанови ви донесе човекот.
Ама некако годинава... послабо фанови на интер. Повеќе фанови за Наполи сретнав во реалниот свет, отколку за интер...
Тури им пепел бе,повеќе го мразат Интер отколку што го сакаат Ѓубрентусме заебаваш бе???..кога Интер беше најсилен сите ваши фанови што ги знам низ градот навиваа за Барселона,Челзи и Баерн,Манчестер ..за кој ќе стигнат кога игра некој против Интер...па кога испаднавме од Шалке поголемо ситење никогаш немам видено...истите фанови што навиваа за Интер и после Пандев навиваа .секогаш има по некој посебен случај фала богу
Тури им пепел бе,повеќе го мразат Интер отколку што го сакаат Ѓубрентусме заебаваш бе???..кога Интер беше најсилен сите ваши фанови што ги знам низ градот навиваа за Барселона,Челзи и Баерн,Манчестер ..за кој ќе стигнат кога игра некој против Интер...па кога испаднавме од Шалке поголемо ситење никогаш немам видено...истите фанови што навиваа за Интер и после Пандев навиваа .секогаш има по некој посебен случај фала богу
Вие за милан навивавте така?Тури им пепел бе,повеќе го мразат Интер отколку што го сакаат Ѓубрентус
Aj не можете да заплачетеВие за милан навивавте така?
Немој бе ултрас, видовте дека шинтер е 9 место, и за Милан почнавте да навивате, а во ЛШ навивате против Барса, пошто Мурињо ја мрази