Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.927
Поени од реакции
44.994
Не бе Италија е цвеќе за мирисање,судството е најбољи у ЕУ,Берлускони е чесен,се е ок и розево:love: нема мито и корупција,не е најмафијашка држава у свет,не е позната Италија по пицата и коза ностра,ништо од ова:D
И сега по муабетов и голот он метро на Мунтари ... :icon_lol:
Немој и ти го сладоледџијава, до вчера се беше наредено според него Милан да се шампиони, помирен од Јануари беше со таа судбина.

Убаво си рече, славиме ние, па слави си бе, шо се замараш со овие муабети ич не си ми јасен, удрете на некој квалитетен сеир, заебанција, најлошо нешто у ситуацијава е на темава да се развие дискусија за Калчополи, докажано е тоа. Ја неам намера ( веќе ) да го водам тој муабет.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Абе ме интересира кај се сасуке и марли ? :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Честито Црно-Бели....од тоа што гледав низ сезонава во Италија најреален исход на крај, мада не сум доволно компетентен.

Него, ме интересира....може и ќе се повторувам ама, да не најде некој што си рекоа Цезар и Ибра за време на пеналот?!

С

сашенко

Гостин
Како бе да заборават на бесправно одземени титули,кој тим го имавме ние а кој Милан и Шинтер па за ние да местиме утакмици?И навивачи на Милан што ги знам си признаа дека Фарсополи беше единствен начин да се спречи таа дводецениска доминација на Јувентус и Милан.Биди искрен да не беше Фарсополи Интер немаше да помирисаат титула ни у следните 10 години минимум.;)
Види, и ја се слагам донекаде дека беше "Фарслополи" и дека имаше заебанции големи околу целата таа работа.Ама како и да е, тие две титули шо ни фалат до 30ка ги немаме официјално и затоа не е фер е и многу глупаво да ставиме трета звезда сега

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Ние ЛЕ, али барем ќе имаме една победа :pos:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
За овие 6 години не успеавте да го најдете тој доказ каде Моџи местел,ни тел. разговоро ни ништо,ФИГЦ беше компетентен кога требаше да им ги одземе скудетата на Јуве и тоа по брза постапка за само 15 дена,кај се видело тоа толку сложен процес да биде решен за толку кратко време?
.
Јас го најдов клучниот доказ. 6 години и под дрво и под камен барав, кај се не, ама на крајот го најдов. Или да бидам заштитен сведок или не го давам.

Трите ѕвезди? Па ова е многу пофенси:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Мислам дека зашто ќе ја завршат сезоната без пораз, титулата како три титули им се важи. :)

Глупи се муабетиве, официјално си е официјално, иначе сега можат навивачите на Ливерпул да го слават Купот зашто голот на Керол беше гол, овие од Барса во 2010 може да си слават дека го прошле Интер во полуфиналето со голот на Кркич...

Баталете тие муабети...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Честито Црно-Бели....од тоа што гледав низ сезонава во Италија најреален исход на крај, мада не сум доволно компетентен.

Него, ме интересира....може и ќе се повторувам ама, да не најде некој што си рекоа Цезар и Ибра за време на пеналот?!
Некои викаа демек,Цезар му рекол на Ибра ако си чесен ќе го промашиш пеналот!(сега незнам колку беше паметно тоа,знаејќи во кои клубови има играно Ибра.. :pos: )

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Мислам дека зашто ќе ја завршат сезоната без пораз, титулата како три титули им се важи. :)

Глупи се муабетиве, официјално си е официјално, иначе сега можат навивачите на Ливерпул да го слават Купот зашто голот на Керол беше гол, овие од Барса во 2010 може да си слават дека го прошле Интер во полуфиналето со голот на Кркич...

Баталете тие муабети...
е баш обратно е, Јувентус на крај на сезоните си беше прв тоа е факт ако си гледал тогаш фудбал ке знаеш, ама му беа одземени титулите, иначе интер си славеше титулата како што сега ливерпул ја слават во ФА куп

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
е баш обратно е, Јувентус на крај на сезоните си беше прв тоа е факт ако си гледал тогаш фудбал ке знаеш, ама му беа одземени титулите, иначе интер си славеше титулата како што сега ливерпул ја слават во ФА куп
Му биле одземени титулите, официјално е тоа. Исто како што Челзи е официјален освојувач на купот. Coulda woulda shoulda муабети можеме да правиме колку сакаш...

Ви пишав и кај вас на фан-темата, мило ќе ми биде вие да освоите и уживајте во тоа. Нема потреба да се спомнуваат 30 титули кога има толкава контроверзија околу нив - Син истото ви го пиша. Уживајте си во оваа титула која е потполно заслужена и долго време ја чекавме, поминавте тешки неколку години, но еве, пак сте на врвот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom