Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Последно коло милан ќе наместат ќе добијат 2-3 пенали, значи местено е милан да земе титула, ohh wait .... :icon_lol:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Секој си рачуна како си сака, точно е дека официјално се 28, но за клубот и за навивачите за Јуве ова скудето е број 30 без разлика дали ќе стоела трета sвезда, соsвездие :D (ќе биде и тоа за некое време) или што ти знам друго. *** STARS RULES (y)
--- надополнето: 8 мај 2012 во 15:58 ---
И сега по муабетов и голот он метро на Мунтари ... :icon_lol:
Немој и ти го сладоледџијава, до вчера се беше наредено според него Милан да се шампиони, помирен од Јануари беше со таа судбина.

Убаво си рече, славиме ние, па слави си бе, шо се замараш со овие муабети ич не си ми јасен, удрете на некој квалитетен сеир, заебанција, најлошо нешто у ситуацијава е на темава да се развие дискусија за Калчополи, докажано е тоа. Ја неам намера ( веќе ) да го водам тој муабет.
Во право си за голот на Мунтари апла сомнителна ситуација, башка и по положбата на судијата (од кој причини не беше признат голот незнам но сигурно не се за да му се помогне на Јувентус). Е сега дали ти искрено мислиш дека судиите во Италија сезонава беа наклонети кон Јуве. Толку грешки против една екипа јас во живот не сум видел (ги има еден куп да не ги набројувам сеа ко миланезиве). На клучен меч им поклонуваат пенал, на клучен меч не им признаваат чист гол на Интер само за да некако се вратат во игра, и тоа незнаеа да го искористат, чим во таква ситауција неможеш да победиш а камоли да те размонтираат со 4-2 ондак не ни заслужуваш да си шампион.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Последно коло милан ќе наместат ќе добијат 2-3 пенали, значи местено е милан да земе титула, ohh wait .... :icon_lol:
Не ти пали сарказмот затоа што од 100 поста, 150 ти беа дека е местено Милан да земе титула. Прв идаше да кажуваш дека од Галијани е наредено во фигц да се даде титулата на Милан :facepalm: па сега ми глумиш шеги нешо..
Сеј молимте :) :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Не ти пали сарказмот затоа што од 100 поста, 150 ти беа дека е местено Милан да земе титула. Прв идаше да кажуваш дека од Галијани е наредено во фигц да се даде титулата на Милан :facepalm: па сега ми глумиш шеги нешо..
Сеј молимте :) :)
Jeбига ме демантираше Галијани дека го наместил првенствово.. Да освоеше милан ќе сметав дека е наместено и никој немаше да ми го промени мислењето...

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Jeбига ме демантираше Галијани дека го наместил првенствово.. Да освоеше милан ќе сметав дека е наместено и никој немаше да ми го промени мислењето...

?!?!???!?!!!!?!??!

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
Во право си за голот на Мунтари апла сомнителна ситуација, башка и по положбата на судијата (од кој причини не беше признат голот незнам но сигурно не се за да му се помогне на Јувентус). Е сега дали ти искрено мислиш дека судиите во Италија сезонава беа наклонети кон Јуве. Толку грешки против една екипа јас во живот не сум видел (ги има еден куп да не ги набројувам сеа ко миланезиве). На клучен меч им поклонуваат пенал, на клучен меч не им признаваат чист гол на Интер само за да некако се вратат во игра, и тоа незнаеа да го искористат, чим во таква ситауција неможеш да победиш а камоли да те размонтираат со 4-2 ондак не ни заслужуваш да си шампион.
Каде бе со Интер клучен меч бе клучен може да биде со Фиорентина мечот и со Болоња каде се беше во наши раце а овдека и да победеа Милан се зависеше од Јуве.
Инаку Милан немаа среќа годинава прво непризнатите голови ,повредите на играчите во еден момент 15 и те како влиаеше врз играта на Милан а и слабата форма после мечот во Барселона.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.988
џабе ?!?!?!?!, џабе све, цела интерпункција на светов ова не може да го објасни.. Еве две минути веќе бленам и се трудам да сфатам што може да го натера човека вакво нешто да каже, ама не иде и не иде.

С

сашенко

Гостин
Фан сум на многу работи (во и надвор од спортот), ама моите ставови се нешто лично мое и тие никогаш нема да бидат формирани под влијание на нечие туѓо мислење.Поготово не на некоја група (фанови) кои премногу субјективно гледаат на работава и да е во прашање било кој друг клуб 100% би биле против. Ако ме прашуваш дали би сакал Јуве да стават трета звезда ке ти кажам да.Фан сум и мерак би ми било да ги видам такви дресовите.Нема таков фан на Јуве кој би рекол не.Ама дали треба да го направат тоа? Не, би било срамота.И јас се радував на тие титули исто како што си се радувал и ти и размислував дури и на мојата фан клуб маичка да си ставам трета звезда ама ние сме фанови брат, а тие се професионални фудбалери.Ние можеме да се зезаме колку сакаме, цело созвездие да ставиме.Ама ако фудбалерите сакаат да бидат почитувани, и да му покажат на светов на вистинскиот начин дека се враќаат, вакви работи клубот не смее да си дозволи.Дресовите ги видов, преубави се, и преубаво му стојат трите звезди на знакот, ама ке треба да почекаме за тоа...

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Каде бе со Интер клучен меч бе клучен може да биде со Фиорентина мечот и со Болоња каде се беше во наши раце а овдека и да победеа Милан се зависеше од Јуве.
Инаку Милан немаа среќа годинава прво непризнатите голови ,повредите на играчите во еден момент 15 и те како влиаеше врз играта на Милан а и слабата форма после мечот во Барселона.
Па добро со победа пак ќе имавте шанса, каква таква, титулата ќе се решаваше во последното коло, вака го видовме исходот :)

F

FuckYouAll

Гостин
Абе ако сакет звезда да ставет на дресот ќе ставет :D
Јас незнам шо ви сметат, безвеза сте сите. :icon_lol:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ај вака ...

Сезонава:

толку штета на сметка на интер/голови од офсајд поклонети на јувентус и пенали за милан НЕМАМ ВИДЕНО !

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Ај вака ...

Сезонава:

толку штета на сметка на интер/голови од офсајд поклонети на јувентус и пенали за милан НЕМАМ ВИДЕНО !

Тоа што можеш да се жалиш е што на Интер не се ни обидоа да му помогнат, а на Милан колку толку му подарија 2-3 пенали ама во однос со тоа колку беше оштетен слаба беше помошта :icon_lol:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Честито титула на јувентус... :) со мало закаснување :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom