Да, тоа беше одговор.Пред некој ден со Syn праев муабет за судењето и ме поправи.Незнаев, ми кажа и се разбравме.Со
Pipone често пати, а и со фанови на Милан за кои важев некогаш едини фан на Јуве со кого можеле да се разберат на форумов (бар така читав тука јас) но секако тоа беше пред утакмицата со вас кога некои ги прејдоа границите ептен.Ја пробав тогаш да направам маубет и да го кажам МОЕТО МИСЛЕЊЕ кај вас на темата пошто некој си го побара тоа а за одговор добив пцуења по приватни пораки и НИКОЈ ама АПСОЛУТНО НИКОЈ не дочита мислење до крај за што се доказ цитирањата на пола постови и поставување прашање за кое има одговор во вториот дел од текстот
.Многу пати се понудив да најдам цитат за тоа што го зборам и да се потврдам дека сум во право, а од кај вас најдов само одговори САШКО МНОГУ ЗАМАРАШ и никој не сака да прави маубет за работите туку само си го повторува она славното МЕСТАЧИ вратете со во серија б
...
Затоа и таков одговор си доби.Те има кога се дешава некоја глупост па се јаде гомна на велико а кога човек ке каже некој добар маубет ја тебе никаде не те гледам.Така да ИМА РАЗБИРАЊЕ СО ФАНОВИ НА ЈУВЕ ама не си тука за тие маубети