Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Браво за Раниери , браво за Интер . Супер одиграа , добро ги мотивирал Раниери изгледа. Сепак ми е жал што некој како Лацио или Удинезе ќе игра ЛШ догодина, место Интер. И Наполи малку пратев, не беат интересни, растур систем, без Кавани 6 гола , се чува за Челзи, со право.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Браво за Раниери , браво за Интер . Супер одиграа , добро ги мотивирал Раниери изгледа. Сепак ми е жал што некој како Лацио или Удинезе ќе игра ЛШ догодина, место Интер. И Наполи малку пратев, не беат интересни, растур систем, без Кавани 6 гола , се чува за Челзи, со право.
Кавани играше второ полувреме, инаку да не излезеше Наинголан во 30 мин тешко дека Наполи ќе дадеше 6 гола

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Кавани играше второ полувреме, инаку да не излезеше Наинголан во 30 мин тешко дека Наполи ќе дадеше 6 гола
Па ок, реков дека не гледав многу од тој дуел, повеќе Интер... Како и да е , Наполи се во голем налет. Околу нова година стагнираа малку, сега се повторно во страшна форма. Едвај чекам дуелот со Челзи да видам како ќе одиграат.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
не очекував ваква претстава од натпреварот помеѓу Наполи - Каљари,посебно што Наполи го очекува заверка за пласман понатаму во ЛШ......не смеат да имаат ни најмало опуштање ако сакаат да го поминат Челзи кој играчки има еден од најјаките тимови во Европа,да видиме дали се вон форма или не сакале да играат под водство на Боаш

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Интер победи и стигна до 40 бода ... И сега статистички нема шанси да испаднат, Честитки до Раниери за исполнување на својата прва цел. :D

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ваков неамбициозен интер , со ради реда трансфери и декор на клупа тренери нема што да бара во ЛШ. ако си ја сфатат сериозно работата бранка/морати летово ок за две сезони може да праиме муабет за конкурентен интер.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Да, тоа беше одговор.Пред некој ден со Syn праев муабет за судењето и ме поправи.Незнаев, ми кажа и се разбравме.Со Pipone често пати, а и со фанови на Милан за кои важев некогаш едини фан на Јуве со кого можеле да се разберат на форумов (бар така читав тука јас) но секако тоа беше пред утакмицата со вас кога некои ги прејдоа границите ептен.Ја пробав тогаш да направам маубет и да го кажам МОЕТО МИСЛЕЊЕ кај вас на темата пошто некој си го побара тоа а за одговор добив пцуења по приватни пораки и НИКОЈ ама АПСОЛУТНО НИКОЈ не дочита мислење до крај за што се доказ цитирањата на пола постови и поставување прашање за кое има одговор во вториот дел од текстот :D.Многу пати се понудив да најдам цитат за тоа што го зборам и да се потврдам дека сум во право, а од кај вас најдов само одговори САШКО МНОГУ ЗАМАРАШ и никој не сака да прави маубет за работите туку само си го повторува она славното МЕСТАЧИ вратете со во серија б:tapp:...
Затоа и таков одговор си доби.Те има кога се дешава некоја глупост па се јаде гомна на велико а кога човек ке каже некој добар маубет ја тебе никаде не те гледам.Така да ИМА РАЗБИРАЊЕ СО ФАНОВИ НА ЈУВЕ ама не си тука за тие маубети ;)
Pupone !! :cool:

:pos::pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Раниери се со план прави човекот..сега сигурно му има текнато некои фикс идеи за тоа како да се стигни до скудетото..па човекот не за џабе го викаат the tinker за подетални информации информирајтесе кај Али Клештата а.к.а Пупоне главниот на местачкиот циркуз каде и поранешниот капитен на Аталанта Дони е вмешан:D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.733
Поени од реакции
17.638
Раниери се со план прави човекот..сега сигурно му има текнато некои фикс идеи за тоа како да се стигни до скудетото..па човекот не за џабе го викаат the tinker за подетални информации информирајтесе кај Али Клештата а.к.а Пупоне главниот на местачкиот циркуз каде и поранешниот капитен на Аталанта Дони е вмешан:D
Ова на Раниери досега му беше дел од тактиката да го тргне вниманието од тимот и да го опушти сега атакува на победи до крај па му се смачи на човекот. :))

Иначе не сакале Д' Тинкач да го викаат па пробале Д' Тинкер :))

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833

кој е овој бе или што е ова ? :D .. од некој цртан филм можда :D

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Брат, стварно немам појма кој е .. некој мафијаш и ти си го викаш клешта ? :D:pos: .. срам да ми е ако е некој познат а не го знам :D

да не бидам оф топик цело време :)

Prosjek posjeda lopte u seriji A: (whoscored.com)

1. Roma (60,8%)
2. Juventus (60,4%)
3. Milan (59,9%)

Kvalitet i preciznost pas-igre u seriji A:

1. Roma (84,8%)
2. Milan (84,5%)
3. Juventus (84,3%)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења