Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.536
- Поени од реакции
- 17.951
Редно време беше лацио да победи
Фудбалот одамна умре друже, чим гледаш суми по 60-70 милиони за играч/и ти станува се јасно. Само маркетинг и местење има сега за жал а да не зборувам за тоа дека веќе и на своите ривали им се пуштаат утакмици за до крајот да биде интересна “борбата“ за првото место односно титула.Многу ми се смешни фановите на Милан..караат по Берлускони,по Алегри по кој ќе стигнат а нивниот омилен клуб местат како стоки..си мислите ова реален фудбал е што го гледаме во ова коло??..арно и Јувентус вчера што не се изигра иначе ќе читавме најразлични приказни од фановите на Јувентус...до кога ќе разберите дека нив пари му требаат не титули..кога ќе разберите дека се е местено..8и што оваа Интер палермо 4-4 е реална утакмица??..а претходните три утакмици меѓу нив излегуваат прелази???..па нема чоек што ќе ме убеди дека Лацио-Милан не е местена утакмица..цел свет двојка ја играше а овие играчите си легачат по теренот..ах ние ќе се нервираме оние ѓубрињата ќе се полнат пари...
Собират пари за лето зашо да не местат а мора да се вратат парите од зимските трансфериМногу ми се смешни фановите на Милан..караат по Берлускони,по Алегри по кој ќе стигнат а нивниот омилен клуб местат како стоки..си мислите ова реален фудбал е што го гледаме во ова коло??..арно и Јувентус вчера што не се изигра иначе ќе читавме најразлични приказни од фановите на Јувентус...до кога ќе разберите дека нив пари му требаат не титули..кога ќе разберите дека се е местено..8и што оваа Интер палермо 4-4 е реална утакмица??..а претходните три утакмици меѓу нив излегуваат прелази???..па нема чоек што ќе ме убеди дека Лацио-Милан не е местена утакмица..цел свет двојка ја играше а овие играчите си легачат по теренот..ах ние ќе се нервираме оние ѓубрињата ќе се полнат пари...
Убаво ти кажа peja989, не е до тоа што се нови, 90 посто од стадионите во Англија се од пред втора светска, туку во вградените системи. Треба малце да се потрошат пари на тоа и во Италија.Па не е баш така, можеме да види ме во Бундес лигата и Премиер лигата колку е постеноста, заради што имат нови стадиони!
Од сите фан клубови, од сите постери ти очигледно си едини со двоцифрен IQ! (можно е да грешам и да ве има поише )Ми се порваќа од ова првенство уште кога Милан го победи Интер минатата година со 3-0 а играчите на Интер стоеа по теренот и курот ги болеше за резултатот..и капак на се беше победата на Интер над Милан пред две кола со 0-1 кога во обраатна ситуација се наоѓаше Милан..си седеа по теренот и гаље му беше....правете ме будала колку сакате ама резултативе се премногу смешни и што нема теорија да се чиста случајност посебно кога се работи за Италија..јас ви кажав..вие нервирајтесе тие нека се полнат со пари!
ДОбро јас сум идиот глуп ваков таков секаков вие сте паметните ..дечко немаш појма очигледно што се случува низ светот а јас имам милион информации бидејќи сум длабоко инволвиран во фудбалот..ама ајде неможам на сите да ви објаснувам..важно јас имам двоцифрен IQ дека имам одредено размислување кое го подржувам со логични аргументи ..ако сакаш да ми се спротиставиш со некаква теза слободно искажи се и напиши конкретен пост зошто не се согласуваш со моето размислување а не да навредуваш кога и немаш основа за такво нешто..очигледно ти немаш домашна култура па констатираш неосновани работи..другиот пат кога ќе ми реплицираш размисли што пишуваш..Од сите фан клубови, од сите постери ти очигледно си едини со двоцифрен IQ! (можно е да грешам и да ве има поише )
Биле наместени . За што идат играчиве на тренинг секој ебан ден? За кога ќе дојде ред да играат утакмица да стојат ко идиоти така? Ти знаеш колку пари и моќ треба да имаш за да наместиш една утакмица? Од двата голмани што треба да ги купиш до судиите, до капитените до по еден дефанзивец од двата тима ( у случај да треба пенал ) и разноразни трошоци. Милан вчера си изгубија зошто се срање у моментов. Исто и Интер затоа изгубија од Лече а не пошто се мести . И доста со conspiracy theory муабети ко оние дебелине амери сте станале.
Ако под ова подразбираш дека другар ти тренирал на времето у Пелистер ондак ок у право си.ДОбро јас сум идиот глуп ваков таков секаков вие сте паметните ..дечко немаш појма очигледно што се случува низ светот а јас имам милион информации бидејќи сум длабоко инволвиран во фудбалот..ама ајде неможам на сите да ви објаснувам..важно јас имам двоцифрен IQ дека имам одредено размислување кое го подржувам со логични аргументи ..ако сакаш да ми се спротиставиш со некаква теза слободно искажи се и напиши конкретен пост зошто не се согласуваш со моето размислување а не да навредуваш кога и немаш основа за такво нешто..очигледно ти немаш домашна култура па констатираш неосновани работи..другиот пат кога ќе ми реплицираш размисли што пишуваш..
Ако имаш нешто да напишиш во врска со погорниот мој пост бујрум..ако немаш аргументи за да ме демантираш или да ме направиш со двоцифрен IQ тогаш не си ја арчи тастатурата ..Ако под ова подразбираш дека другар ти тренирал на времето у Пелистер ондак ок у право си.
Ако може да ни објасниш какви информации добиваш? Верувам дека си ги искористил и си направил некој денарДОбро јас сум идиот глуп ваков таков секаков вие сте паметните ..дечко немаш појма очигледно што се случува низ светот а јас имам милион информации бидејќи сум длабоко инволвиран во фудбалот..ама ајде неможам на сите да ви објаснувам..важно јас имам двоцифрен IQ дека имам одредено размислување кое го подржувам со логични аргументи ..ако сакаш да ми се спротиставиш со некаква теза слободно искажи се и напиши конкретен пост зошто не се согласуваш со моето размислување а не да навредуваш кога и немаш основа за такво нешто..очигледно ти немаш домашна култура па констатираш неосновани работи..другиот пат кога ќе ми реплицираш размисли што пишуваш..