Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Леле која радост на Губентус, Интер заостанувал -15 бода, а не гледаат дека Милан им е зад врат.
Оваа сезона 90% сум сигурен дека Милан пак ќе биде шампион.
Интер и лани доста заостануваше зад Милан на полусезона, па стигна до -2, и беше 2 на табела.
Абе лани и јас порано примив плата ова време:).

Стварно бе и вие Губенташи, што се радувате што сте први кога на крај пак ќе се борите за опстанок. Немате никаква игра, несакајќи давате голови (и слепа кокошка ќе колвне некое зрно), судиите ви поклонуваат пенали, упс... извинете, сезонава сте добиле еден пенал, ама ако пак сте местачи и ќе ве исфрлат во Серија Б. Ебаве Губенташите, ебаве!!!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Јас искрено мислам дека на фанови на Јуве и Милан поголема радост им ствара што Интер е тиње, него што нивните тимови се борат за титула. :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Јас искрено мислам дека на фанови на Јуве и Милан поголема радост им ствара што Интер е тиње, него што нивните тимови се борат за титула. :)
Не, тоа е само дополнување на задоволството.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Комплекси !!!

Посебно она Миланезите,кој знае колку плочки залепија дома,што Интер е во вакво стање.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ајде полека сега мирни сите :):):) ние поарни да не бевме задњиве 5 години , да не се правиме поштени душата им ја извадивме тој период да не очекувате рамо за плачење да ни бидат сега :):):). а и рака на срце само за ремет сме во моментов , греота за било кој фан од било кој клуб да не искористи ваква прилика да не удри малку сеир на душманите

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
ајде полека сега мирни сите :):):) ние поарни да не бевме задњиве 5 години , да не се правиме поштени душата им ја извадивме тој период да не очекувате рамо за плачење да ни бидат сега :):):). а и рака на срце само за ремет сме во моментов , греота за било кој фан од било кој клуб да не искористи ваква прилика да не удри малку сеир на душманите
Финтата е тоа што и ние сами си се реметиме, така да нивниве обиди се очајни...
Кај нас барем се признава, кај нив изминативе години се убедуваа со бројот на титулите... Со чест на исклучоци...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.606
Поени од реакции
17.441
Е некои коментари едностаавно се priceless ! =)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Незнам шо не ви е јасно, интерци се радуваа у 2006 натаму т.е. до оваа година дека тоневме, не зезаа и слично. А сега се враќа пак по старо, ние ќе ги реметиме нив и ќе си се радуваме на Јуве.

... останува да видиме до кога :pipi:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Се се памти се се плаќа се се враќа ;) :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Финтата е тоа што и ние сами си се реметиме, така да нивниве обиди се очајни...
Кај нас барем се признава, кај нив изминативе години се убедуваа со бројот на титулите... Со чест на исклучоци...
Ова е разликата помеѓу фановите на Интер и на Јувентус...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Failed attempt to make a lot of likes from inter fan base.

:icon_lol:
Си утнал нешто, веќе собрав доволно лајкови од нив на фан-темата, со постот посветен на Деко. : )

Тоа погоре чисто беше констатација која ја имам заклучено според постовите на фанови на Милан/Јуве, низ годините, а сега повторно се докажува...Лајкови не ми требаат башка, модератор сум. :rolleyes:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Алооооо се борите за опстанок,Јуве бар не се бореше за опстанок минативе години,ние сме биле очајни,а на почеток на сезона што муабети праевте?не реметевте демек Јуве нема шанси за скудето,а сеа испаднавте најголеми резили,па со дресовите розеви,али сеа ве нема нешто да зборите за тоа,не си гледате во вашиот двор,глејте каков ви е тимот а коментирате за Јуве али ние не ги шитнавме најдобрите играчи,ние немаме најстар тим во Сериа А,побитно ви беше да го реметите Јуве отколку да си го гледате тимот,го шитнавте Ето,го земавте Раниери лузерот и сеасме имале комплекси и повеќе сме се радувале на неуспех на Интер,па кој ви е крив,али ние сме биле очајни.:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom