Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
ти бар арзбра,ама овој другиов тешко да разбере!!!!!т.е. коа не играат као удинезе да си обезбедат опстанок на почеток,ќе се борат за опстанок до 38 коло :pos:

Очекуваш од Интераш да те разбере ! :icon_lol:

beneamata морав !

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ааааааа ти си мислел дека до полусезона си обезбедуваат опстанок, ако не обезбедат значи тогаш секоја година се борат за опстанок.
А ако опстанат се борат за у ЛШ, извини тогаш, лошо сум те разбрал ! :icon_lol:
--- надополнето: Dec 4, 2011 5:23 PM ---
Akо тепа Новара вечер има шанси да го стигне Интер ??? :pos: :pos:
Новара игра во гости утре (понеделник) со Лацио ...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Парма - Палермо прст пред нос не се гледа а они играат ццц на сонце се прекинува натпревар на магла се игра :pos:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Кај се шинтерашите бе, ми се губат некако :pos:
некои во хибернација , до август 2012 , други по странски форуми се препуцаваат со фанови на новара,чезена, болоња и сиена кој ќе се спаси (ги ребраме дека имаме повеќе титули од нив ) трети се мислат од кое ново бедно јануарско засилување да земаат дрес (се мислат меѓу алтинтоп , бендтнер, курањи , муту , броки или бонера ако ни го дадат комшивките на позајмица) :):):):):)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Леле која радост на Губентус, Интер заостанувал -15 бода, а не гледаат дека Милан им е зад врат.
Оваа сезона 90% сум сигурен дека Милан пак ќе биде шампион.
Интер и лани доста заостануваше зад Милан на полусезона, па стигна до -2, и беше 2 на табела.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Леле која радост на Губентус, Интер заостанувал -15 бода, а не гледаат дека Милан им е зад врат.
Оваа сезона 90% сум сигурен дека Милан пак ќе биде шампион.
Интер и лани доста заостануваше зад Милан на полусезона, па стигна до -2, и беше 2 на табела.
-2 кога Милан имаше 2 натпервари помалку, да не беше Лајнардо -50 ќе бевте бе дозволивте Миланез да ве оправа :pos:
ај следно коло за 18 ќе ви бегаме :icon_lol: Виола ќе ве среде :D

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.996
некои во хибернација , до август 2012 , други по странски форуми се препуцаваат со фанови на новара,чезена, болоња и сиена кој ќе се спаси (ги ребраме дека имаме повеќе титули од нив ) трети се мислат од кое ново бедно јануарско засилување да земаат дрес (се мислат меѓу алтинтоп , бендтнер, курањи , муту , броки или бонера ако ни го дадат комшивките на позајмица) :):):):):)
Не сакам Броки да се поврзува со трансфери во други клубови, какви се тие шпекулации? Не го даваме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom