Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Taжен си брат :/ И ја би бил на твое место - Најубавите години од животот ги помина гледајќи утакмици по стрим пошо никој не дава Серија Б :pos::pos::pos:
абе скапан што се фаќаш за тоа што било пред 4 години.збори ми за сегашноста.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Па што да ти каже коа и сеа ве нема на канал 5 :D Тоа е сегашноста ...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Шо да ти зборам за сегашноста бе вол ? Види за кој иам гласано у темава уште пред да се креира ^_^

Само што мене детството не ми било уништено :D:D:D
--- надополнето: Nov 16, 2011 11:12 PM ---
Несакам да влагам во дискусијава, го тупите неколку дена а не сфаќате дека се е субјективно...ама ќе ти кажам тебе....ти си тажен, твоите (ако си за интер, зошто за тој коментар се фати, па предпоставив) ги нема ни на стрим.....за неатркативни утакмици на тимови од долен дел на табела, тешко е да се најде ;)

П.С. ако не си за Интер, извини...комотно репорт направи му на постов...
Интер ги има исто колку и Милан и Јуве , т.д извини ме :))

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ние кога зборувавме за ''сегашноста'' вие јадевте лајна за вашите титули..епа не коментирај безвеза кгоа не си во право!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Слушам овој Малдини сам ги донел 10те титули во ЛШ за Милан....

Да ви ибам глупиот и пристрасен муабет...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не ми се верува дека играчите ги оквалификуваат според титулите..господ да чува и да брани барем од Марли не очекував дека такви глупости ќе истреска.....еве ви кажав Мунтари е подобар од Роналдо дека има ЛШ а феноменот нема...епа ајде чукенте си ја таа глата пред да напишите нешто!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.937
Поени од реакции
8.837
што се замарате бе :) .. секој квалитетен играч во себе носи карактеристики на гениј, но само еден е Ван Гог, а никој не е како Тоти. :icon_lol:

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Не признаен од навивачите??? Тоа беше група на хејтери и не беше цел сан сиро со такви натписи на Франко Барези, не може сите навивачи да го сакаат секој си има идол. ;)
25 години во еден клуб ретко се наоѓа таков играч.
ПС. Киелини = 1/8 Тијаго Силва :cool:
:tapp: Бог да чува и да брани.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Репер се прво титулите да, Малдини колку има освоено Занети нема да освои за 4 животи, отвори било кој сајт и види што све има освоено Малдини индивидуално, со својот тим и со својата репрезентација !!
Па дури и со два извичника :D Секогаш сум го почитувал Малдини како фудбалер и секогаш сум навивал за Италија, меѓутоа ваква невистина...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.961
Поени од реакции
23.492
Па дури и со два извичника :D Секогаш сум го почитувал Малдини како фудбалер и секогаш сум навивал за Италија, меѓутоа ваква невистина...
Kaква невистина ќе ве молам ооо голем познавачу на фудбалот? Јас обичниот смртник барам просветлување !

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Киелини можи скрипта да му напиши на Силва за фудбал играње.

Офтопик: Да не ти е роднина Александра Кировска од графитите низ Битола?
Тијаго Силва е професор за Киелини за титули во сериа а. :P
ПС. Да се пофалам Тијаго Силва вчера доби награда од УЕФА за најдобар дефанзивец без ниеден жолт картон. :P
Офтопик: изгледа некоја двојничка во женски род ќе да е :pos:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.672
Поени од реакции
88.580
Тијаго Силва е професор за Киелини за титули во сериа а
:P
ПС. Да се пофалам Тијаго Силва вчера доби награда од УЕФА за најдобар дефанзивец без ниеден жолт картон. :P
Офтопик: изгледа некоја двојничка во женски род ќе да е :pos:
Барзаљи е професор за Тиаго Силва за титули на Светско Првенство.
И незнам како можеш да ги споредуваш Келини со Силва, кога Џорџо игра цела кариера во Италија, а овој силва му е втора сезона во Милан и на крај ќе бил професор. Немој не ме радуј. Патем знаеме дека Бразилците се со краток рок на траење па така ќе падне во форма за 1-2 години

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Не ми се верува дека играчите ги оквалификуваат според титулите..господ да чува и да брани барем од Марли не очекував дека такви глупости ќе истреска.....еве ви кажав Мунтари е подобар од Роналдо дека има ЛШ а феноменот нема...епа ајде чукенте си ја таа глата пред да напишите нешто!
http://en.wikipedia.org/wiki/2007–08_UEFA_Champions_League
Dude pls. :D :D
ПС.А ако мислиш на денелиот немој!!:pos:
Плус Малдини//Занети компарација е малу HURSH!! :)
--- надополнето: Nov 17, 2011 11:33 AM ---
Барзаљи е професор за Тиаго Силва за титули на Светско Првенство.
И незнам како можеш да ги споредуваш Келини со Силва, кога Џорџо игра цела кариера во Италија, а овој силва му е втора сезона во Милан и на крај ќе бил професор. Немој не ме радуј. Патем знаеме дека Бразилците се со краток рок на траење па така ќе падне во форма за 1-2 години
Некои мислења не заслужуваат да се прочитат(Epic Fail):tapp:

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Да,ама Феноменот има две светски првенства и едно финале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom