Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Taжен си брат :/ И ја би бил на твое место - Најубавите години од животот ги помина гледајќи утакмици по стрим пошо никој не дава Серија Б :pos::pos::pos:
абе скапан што се фаќаш за тоа што било пред 4 години.збори ми за сегашноста.

Па што да ти каже коа и сеа ве нема на канал 5 :D Тоа е сегашноста ...

Шо да ти зборам за сегашноста бе вол ? Види за кој иам гласано у темава уште пред да се креира ^_^

Само што мене детството не ми било уништено :D:D:D
--- надополнето: Nov 16, 2011 11:12 PM ---
Несакам да влагам во дискусијава, го тупите неколку дена а не сфаќате дека се е субјективно...ама ќе ти кажам тебе....ти си тажен, твоите (ако си за интер, зошто за тој коментар се фати, па предпоставив) ги нема ни на стрим.....за неатркативни утакмици на тимови од долен дел на табела, тешко е да се најде ;)

П.С. ако не си за Интер, извини...комотно репорт направи му на постов...

Интер ги има исто колку и Милан и Јуве , т.д извини ме :))

Ние кога зборувавме за ''сегашноста'' вие јадевте лајна за вашите титули..епа не коментирај безвеза кгоа не си во право!

Слушам овој Малдини сам ги донел 10те титули во ЛШ за Милан....

Да ви ибам глупиот и пристрасен муабет...

Не ми се верува дека играчите ги оквалификуваат според титулите..господ да чува и да брани барем од Марли не очекував дека такви глупости ќе истреска.....еве ви кажав Мунтари е подобар од Роналдо дека има ЛШ а феноменот нема...епа ајде чукенте си ја таа глата пред да напишите нешто!

што се замарате бе :) .. секој квалитетен играч во себе носи карактеристики на гениј, но само еден е Ван Гог, а никој не е како Тоти. :icon_lol:

Не признаен од навивачите??? Тоа беше група на хејтери и не беше цел сан сиро со такви натписи на Франко Барези, не може сите навивачи да го сакаат секој си има идол. ;)
25 години во еден клуб ретко се наоѓа таков играч.
ПС. Киелини = 1/8 Тијаго Силва :cool:

:tapp: Бог да чува и да брани.

Репер се прво титулите да, Малдини колку има освоено Занети нема да освои за 4 животи, отвори било кој сајт и види што све има освоено Малдини индивидуално, со својот тим и со својата репрезентација !!

Па дури и со два извичника :D Секогаш сум го почитувал Малдини како фудбалер и секогаш сум навивал за Италија, меѓутоа ваква невистина...

Па дури и со два извичника :D Секогаш сум го почитувал Малдини како фудбалер и секогаш сум навивал за Италија, меѓутоа ваква невистина...

Kaква невистина ќе ве молам ооо голем познавачу на фудбалот? Јас обичниот смртник барам просветлување !

Киелини можи скрипта да му напиши на Силва за фудбал играње.

Офтопик: Да не ти е роднина Александра Кировска од графитите низ Битола?
Тијаго Силва е професор за Киелини за титули во сериа а. :P
ПС. Да се пофалам Тијаго Силва вчера доби награда од УЕФА за најдобар дефанзивец без ниеден жолт картон. :P
Офтопик: изгледа некоја двојничка во женски род ќе да е :pos:

Тијаго Силва е професор за Киелини за титули во сериа а
:P
ПС. Да се пофалам Тијаго Силва вчера доби награда од УЕФА за најдобар дефанзивец без ниеден жолт картон. :P
Офтопик: изгледа некоја двојничка во женски род ќе да е :pos:

Барзаљи е професор за Тиаго Силва за титули на Светско Првенство.
И незнам како можеш да ги споредуваш Келини со Силва, кога Џорџо игра цела кариера во Италија, а овој силва му е втора сезона во Милан и на крај ќе бил професор. Немој не ме радуј. Патем знаеме дека Бразилците се со краток рок на траење па така ќе падне во форма за 1-2 години

Не ми се верува дека играчите ги оквалификуваат според титулите..господ да чува и да брани барем од Марли не очекував дека такви глупости ќе истреска.....еве ви кажав Мунтари е подобар од Роналдо дека има ЛШ а феноменот нема...епа ајде чукенте си ја таа глата пред да напишите нешто!
http://en.wikipedia.org/wiki/2007–08_UEFA_Champions_League
Dude pls. :D :D
ПС.А ако мислиш на денелиот немој!!:pos:
Плус Малдини//Занети компарација е малу HURSH!! :)
--- надополнето: Nov 17, 2011 11:33 AM ---
Барзаљи е професор за Тиаго Силва за титули на Светско Првенство.
И незнам како можеш да ги споредуваш Келини со Силва, кога Џорџо игра цела кариера во Италија, а овој силва му е втора сезона во Милан и на крај ќе бил професор. Немој не ме радуј. Патем знаеме дека Бразилците се со краток рок на траење па така ќе падне во форма за 1-2 години

Некои мислења не заслужуваат да се прочитат(Epic Fail):tapp:

Да,ама Феноменот има две светски првенства и едно финале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom