Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Најпоштено им честитав титула на фегтите ( шо се надевам наполи ке им ја здипли у задње коло ...) али ако не - Тотално заслужена .... Толку им беше на педериве ...освоија се шо можеше и сеа кур дркаат .... Ја не би ги ни плаќал али не е до мене ...

Честито !

Васко брате како си, слушам снег паднало у дебар, дан ти смрзнал компјутерот па те нема да ни пишеш прогноза ??? :pos: :pos:

А и тој Маци го нема нигде ?? Ке паса ??

Еве ви го тој Амаури што сите го нејќевте. АМАУРИ ЅВЕР ! :pos:

Amauri tells the inter fans: The Scudetto race for you boys ends here ! :)
Amauri+UC+Sampdoria+v+Parma+FC+Serie+LT6OAKm_KMLl.jpg

Честито Скудето на сите Миланези:smir:.Ви честитав и во фан клуб,и еве јавно да ви кажам дека мене форумов не ми е се во животот,тоа може да го видите од бројот на моите постови,така да ако ме немало ,не значи дека се кријам ,туку едноставно сум немал време.Имам еден куп други обврски...
:salut:
п.с.Се гледаме наредна сезона:back:
п.п.с.Потполно ја разбирам радоста на Миланезите,се чекало 6 години за ова:baeh:

бе добро интерашиве барем имаат разновидност (исто и рома :)) а лациаливе?
1.рома
2. рома
3.рома
4.рома
5. рома
хахахахаххах

срамота..

инаку Јувентус има реални шанси ако почне да победува да игра во ЛШ Лацио не е којзнае каков тим тоа би било добро за Италија еден јак тим да игра ако игра Лацио во квалификации ќе отпадне..

Патетикс еј...

Од Серија А колку екипи ќе одат во ЛШ?? 3 или 4?

Ајде вечерва со Кавани напред и Господ назад, да остане пак на 3 бода разлика :)

И наредната ќе се 4. За две години ќе се 3 места.

Сеа се борат 4 екипи. Наредна сезона 3 екипи ќе се борат за ЛШ за сезоната која претстои по таа.
Не си ме сфатил изглеа, али не е битно. Убаво си кажав, само на пократок начин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom