Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Penalties (home and away) Teams PG For PG Against AS Roma 10 6 Sampdoria 6 2 Napoli 6 3 Inter Milan 5 2 Brescia 5 2 Udinese 5 2 AC Milan 5 0 Parma 4 9 Bari 4 6 Fiorentina 4 2 Cesena 3 4 Catania 3 2 Juventus 2 3 Lazio Roma 2 6 Genoa 2 1 Chievo Verona 1 3 Lecce 1 4 Cagliari 1 4 Bologna 1 3 Palermo 1 7

На линкот од Џену стоеше ваа статистика, ваљда грешка има :D
Таму се ставени само примените и дадените голови од пенал.

Интер имаше само 2 пенали со Милан, а Цезар фати пенал со Палермо, значи 3 сигурни пенали, а пишува 2 за Интер.

Интер имаше само 2 пенали со Милан, а Цезар фати пенал со Палермо, значи 3 сигурни пенали, а пишува 2 за Интер.

Да да .. PG - скратено од Penalty Goal ..ваљда :D

Дап, во право е Mr. 47, сега прочитав на една страна. Мислев дека уште една сезона му останвит на Калчото за 4 места во ЛШ. My bad.

А ти пиче плаво aka бобимкд, кој нема попаметна работа и ги разлгледува сите фан теми на италијанските клубови (причината на сите познати ни е), мојш само да ми се потфатиш. kis4e :back:

Исто и со Бреша фати пенал.

2010_11_20-2010_11_20_7_6_30-jpg-42498.jpg

:pehar:

Кога ќе ти дојде Удинезе без Санчез и Ди Натале и те тресне од земја, дефинитивно не заслужуваш титула.

ХАхаха пенал и црвен:pos2::pos2:
Ајде пресврт!
Ништо, фати Хандановиќ.
Лаку ноќ :tv:

Еј кога ќе ми текне дека се кењаше како Јуве добива пенали секое коло, ццццц.... Па Наполи за ова треба не Серија Б туку Серија Ф да идат. Цела втора полусезона не им помина меч без пенал да добијат. Јас па се чудам од каде индијанецов начукал 26 гола.

Затворете ја темава бе зашто е уште одклучена? Заврши сезонава ! :tv:

Машинава требаше и пеналот да го шутира
player_photo.jpg

:pos:

Кога ќе ти дојде Удинезе без Санчез и Ди Натале и те тресне од земја, дефинитивно не заслужуваш титула.

ХАхаха пенал и црвен:pos2::pos2:
Ајде пресврт!
Ништо, фати Хандановиќ.
Лаку ноќ :tv:
секако они не заслужуваат титула
од милан изгубија два пати:nesum:

Еј кога ќе ми текне дека се кењаше како Јуве добива пенали секое коло, ццццц.... Па Наполи за ова треба не Серија Б туку Серија Ф да идат. Цела втора полусезона не им помина меч без пенал да добијат. Јас па се чудам од каде индијанецов начукал 26 гола.
Само 4 гола има дадено од пенал Кавани. Чисто информативно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom