Џони Вајсмилер
Don't share my food
И јас сум горд сега бате, цел живот ке си навивам за моите.Така треба тоа е навивач.Кој чека ке дочека, сега ти се послатки тебе титулите него на оние што за интер дознаа од пандев хахахха.Јас искрено се надевам дека ке дочекам уште некоја титула од јувентус да видам зашто многу време помина веруваш ли немам живци веќе и полудев гледајки ја табелата и пресметувајки кој со кого треба да игра кој каде може да киксне и колку бодови не делат од таму погоре на табелата ама ако не оваа си викам ајде следната.Верен навивач сум и ке истраам, некогаш ке дочекаме.Тркалото се врти и ке дојде пак на другата страна ама некако како подолга ми се чини оваа страна и подолго се задржавме од другата страна ние или така ми се чини мене само.
Е де..не се замарај и ти до толку сепак фудбалот не е најбитна работа во животот..реално гледано Јувентус нема цел век на вакво ниво од екипа да биди..кога тогаш повторно ќе бидите конкурентни за сите титули бидејќи сепак сте име и лесно ќе биди да ангажирате квалитетни поединци што ќе се пласирате во ЛШ..!