Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И јас сум горд сега бате, цел живот ке си навивам за моите.Така треба тоа е навивач.Кој чека ке дочека, сега ти се послатки тебе титулите него на оние што за интер дознаа од пандев хахахха.Јас искрено се надевам дека ке дочекам уште некоја титула од јувентус да видам зашто многу време помина веруваш ли немам живци веќе и полудев гледајки ја табелата и пресметувајки кој со кого треба да игра кој каде може да киксне и колку бодови не делат од таму погоре на табелата ама ако не оваа си викам ајде следната.Верен навивач сум и ке истраам, некогаш ке дочекаме.Тркалото се врти и ке дојде пак на другата страна ама некако како подолга ми се чини оваа страна и подолго се задржавме од другата страна ние или така ми се чини мене само.
Е де..не се замарај и ти до толку сепак фудбалот не е најбитна работа во животот..реално гледано Јувентус нема цел век на вакво ниво од екипа да биди..кога тогаш повторно ќе бидите конкурентни за сите титули бидејќи сепак сте име и лесно ќе биди да ангажирате квалитетни поединци што ќе се пласирате во ЛШ..!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Form
Udinese Goals - 14:0 :cuc:

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Повикани играчи за Италија,за мечевите со Словенија(квалификациски) и Украина(пријателска).

Portieri:Gianluigi Buffon (Juve), Salvatore Sirigu (Palermo), Emiliano Viviano (Bologna

Difensori: Davide Astori (Cagliari), Federico Balzaretti (Palermo), Leonardo Bonucci e Giorgio Chiellini (Juve), Domenico Criscito (Genoa), Daniele Gastaldello (Samp), Christian Maggio (Napoli), Andrea Ranocchia (Inter), Davide Santon (Cesena)

Centrocampisti: Alberto Aquiliani e Claudio Marchisio (Juve), Stefano Mauri (Lazio), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Inter), Antonio Nocerino (Palermo), Marco Parolo (Cesena)

Attaccanti: Antonio Cassano (Milan), Alberto Gilardino (Fiorentina), Sebastian Giovinco (Parma), Alessandro Matri (Juve), Giampaolo Pazzini (Inter), Giuseppe Rossi (Villareal).

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Можеби беше офсајд, ама who cares :tv:
И секако, пак пенал за Наполи.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941

Мала компарација само. Не дека Милан бил многу јак, туку Интер бил многу слаб до Нова Година. А тогаш Дедо Мраз низ оџакот ни го прати Лео. :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
мало загревање уште од сега.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
mora da se priznae Udinese ovaa godina mnogu prijatno iznenadi koj na pocetokot bea megu poslednite so tek na vreme dojdoa do 4 pozicija koj voedno bi mozel da bide i nivni najgolem uspeh.Krivo mi e za Bari sto ke ispadne bidejki gi imam gledano poveke pati kako igraat i mi imaat ostaveno dobar vpecatok,na pr koga igraa protiv inter mozebi izgubija(ne se sekavam kolku ama primija 2-3 gola)no mnogu dobro igraa.Juventus me razocara i toa mnogu ama kako navivac na Juventus sekogas si vikam ke bide podobro ajde :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Кој е овој на 0:43? :)

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
^ Џулио Донати од Интер, сезонава игра позајмен во Лече.
Незнам само од кого нуачил вакво нешто... :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ке си го вратат следната година 100% не пропуштаат они таков талент кој ке им крши нозе на противниците во наредните 10 години
И некој кој ќе седи на клупа и ќе ги деконцентрира противниците :)

Kajgana Shop

На врв Bottom