Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
mora da se priznae Udinese ovaa godina mnogu prijatno iznenadi koj na pocetokot bea megu poslednite so tek na vreme dojdoa do 4 pozicija koj voedno bi mozel da bide i nivni najgolem uspeh.Krivo mi e za Bari sto ke ispadne bidejki gi imam gledano poveke pati kako igraat i mi imaat ostaveno dobar vpecatok,na pr koga igraa protiv inter mozebi izgubija(ne se sekavam kolku ama primija 2-3 gola)no mnogu dobro igraa.Juventus me razocara i toa mnogu ama kako navivac na Juventus sekogas si vikam ke bide podobro ajde :)

Имаш слика од ман утд ,името така и навивач на Јуве?:vozbud:

Имаш слика од ман утд ,името така и навивач на Јуве?:vozbud:
ne smeam da navivam za 2 tima?tie 2 tima mi se naj naj omileni od site klubovi vo svetot neam dr tim za koj navivam .a slika i nik od Manchester imam bidejki gi sakam poveke od juve ne za drugo ama neznaci deka ako navivam za ovie treba da gi otfrlam juve ?!?!

ne smeam da navivam za 2 tima?tie 2 tima mi se naj naj omileni od site klubovi vo svetot neam dr tim za koj navivam .a slika i nik od Manchester imam bidejki gi sakam poveke od juve ne za drugo ama neznaci deka ako navivam za ovie treba da gi otfrlam juve ?!?!

ИЛи имаш ради тоа,или дека јувентус се тиња последниве години...

Што сте му се пуштиле бе... Па пола од фан клуб ЈуБе е за Барса, а другата половина за противникот на Интер во ЛШ.

Како е состојбата на табелата на првите 3 позиции после дербиво? Колку се разлика интер и милан?

Милан му бега на шиттер 5 бода а ако Наполи утре тепа ќе му бега 2 бода на шиттер.

Милан му бега на шиттер 5 бода а ако Наполи утре тепа ќе му бега 2 бода на шиттер.

Со оглед дека се гледа меѓусебен дуел на крај со исто бодови Милан ќе биде шампион. Значи сега фактички разликата е 6 бодови, односно толку му требаат на Интер да излезе на првата позиција !

inleowetrustfuckyeah.jpg

Џабе го " реметите " Лео кога човекот до пред 4 саата ве доведе во ситуација да ви се тресат гаќите :salut:
Среќа го дочекавте поразот па и вие еднаш по 15 кола да бидете во право дека он е само " скаут ".

Интер фан и од мене имаш еден LIKE за еден достар добар мудар пост хуууууууууу утепај се :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom