Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Абе не беше офсајд, удри во играч на Каљари.
На миланезиве им е криво што од -13 сега е -2

До тоа е дека на нас ни е криво :tapp:
Докажи дека не е офсајд бе машко.Јас погоре се изјаснив и кажав зошто според мене е офсајд негирај нешто од тоа што јас го пишав и докажи ми дека не сум во право.

До тоа е дека на нас ни е криво :tapp:
Докажи дека не е офсајд бе машко.Јас погоре се изјаснив и кажав зошто според мене е офсајд негирај нешто од тоа што јас го пишав и докажи ми дека не сум во право.

Ти ако си наумил дека е офсај никој неможе да те убеди дека не е
Иначе еве види, 0:46 е моментот кога убаво се гледа дека топката удри во фубалерот на Каљари

Ти ако си наумил дека е офсај никој неможе да те убеди дека не е
Иначе еве види, 0:46 е моментот кога убаво се гледа дека топката удри во фубалерот на Каљари

Чисто голче ОК, малку гужва беше и некој не видел од прва ама регуларен гол...

Голот на Ранокија му беше запишан колку што видов а после тоа незнам дали имало повторена снимка кај што се гледа дека е автогол.Остај тоа топката иде право во Ранокија а тој пробува да даде гол значи офсајд е !
Образложението ти вришти ама ајде :pos:

Удар на гол е а Ранокија не игра со топката воопшто. Се суди офсајд при удар на гол ако играчот е во видното поле на голманот и со тоа го спречува да интервенира коректно.

Инаку, едно прашање: сите овие правила беа супер објаснети или на сајтот на Фифа или на Уефа. Беше нешто направено со флеш, правилата беа испишани плус имаше графика. Од поодамна никако не можам да го најдам линкот за тоа чудо. Некој ако може нека го пастира ќе се најде во дискусииве.

А притоа оди кон Ранокија кој што се обидува да и го смени правецот.

Гледаш дека неможе никој да те разубеди затоа што ти си наумил дека е офсајд и е офсајд, добро ај

Ако гледаме реално ова не треба да биде офсајт.Се судело и така понекад, се правеле грешки ама ова не е офсајд.Голот не беше даден од офсајд

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Ако гледаме реално ова не треба да биде офсајт.Се судело и така понекад, се правеле грешки ама ова не е офсајд.Голот не беше даден од офсајд

Топката оди право во Ранокија и тој пробува да ја удри а притоа е во офсајт.Уште тука треба да биде подигнато офсајт знаменцето ...

Офсајд е и точка.

Кога Милан ќе даде гол од офсајд тогаш судијата бил лошо позициониран, вака чим некој друг ќе даде таков гол тогаш завера има против Милан и Берлускони.

П.С. Гледајте утре Наполи да киксне, што се замарате со Интер.

Марли, стварно последен пат е. Нема да се повтори. :wink:

А бе доста со тоа: пробува, се обидува... смешно е :pos: За пробување не се судат офсајди, некој пробал па се посрал :pos:
Ти пишав при удар на гол кога се суди офсајд, а погоре се во право, ако си решил да не те разубедат нема да те разубедат :smir:

--- надополнето ---

Пак е последен пат а? :star:

Топката оди право во Ранокија и тој пробува да ја удри а притоа е во офсајт.Уште тука треба да биде подигнато офсајт знаменцето ...

Океј, офсајд беше. Интер победи со нерегуларен гол, зеде три незаслужени бода и крај. Можеш да смениш нешто? Не.

Пријатно.

Офсајд е и точка.

Кога Милан ќе даде гол од офсајд тогаш судијата бил лошо позициониран, вака чим некој друг ќе даде таков гол тогаш завера има против Милан и Берлускони.

П.С. Гледајте утре Наполи да киксне, што се замарате со Интер.

Сеа и ти претеруваш...
Јас до сега сум ги признал СИТЕ голови што Милан ги има дадено од офсајд.Кога е офсајд офсајд е нема тука што да се збори.И кога беа оние минимални офсајди на Пати и Страсер мислам дека беше јас ги признав колку што ме држи сеќавањето :smir:

Бате топката не ни дојде до играчот.Не ја ни пипна.И ај објасни го тоа ПРОБА кога имаше играч пред него?Епа тогаш и тој што шутираше може пробал да даде гол директно па топката удри во тој од каљари и влезе во гол.КЕ беше офсајд и немаше да важи голот ако ја допреше играч на интер тука ама немаше контакт и последен играше од каљари играчот...:toe:

А бе доста со тоа: пробува, се обидува... смешно е :pos: За пробување не се судат офсајди, некој пробал па се посрал :pos:
Ти пишав при удар на гол кога се суди офсајд, а погоре се во право, ако си решил да не те разубедат нема да те разубедат :smir:

--- надополнето ---

Пак е последен пат а? :star:

:tv:
Чим играчот е во офсајд доволно е само да тргне на топката и може слободно да му се досуди офсајдот без разлика дали ќе стигне до топката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom