Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
И Интер !

Не не, најубав потпис имам, нејќем да го мењам у случај Интер да га заебе работава !

--- надополнето ---

Aли се рачуна као шанса ! Шо некој ја изблокира токпата од гол линија, ништо тапа, шут немало немора да се забележи ??

Не бе еве Интер ти го давам гратис, само на Рома и Милан :pos:

И Интер !
Aли се рачуна као шанса ! Шо некој ја изблокира токпата од гол линија, ништо тапа, шут немало немора да се забележи ??

Ок, требаше Милан со 4-5 гола да тепаше.

Не знам како не ви се здосади Серија А - ва да ја гледате секој викенд. Гледав вечерва Интер - Болоња, и ова не беше фудбал, ова беше бљувотина од фудбал. Го пратам Милан најмногу од Италија, али голем анти-фан сум на италијанскиов ``сокер`` .

Не знам како не ви се здосади Серија А - ва да ја гледате секој викенд. Гледав вечерва Интер - Болоња, и ова не беше фудбал, ова беше бљувотина од фудбал. Го пратам Милан најмногу од Италија, али голем анти-фан сум на италијанскиов ``сокер`` .
Оти не се јави на Интер - Рома 5:3? :smir:

Интер-Каљари беше мечот иначе и баш беше ОК меч, еден од подобрите. Интер не се напрегаше премногу а со тоа и Каљари доби шанса да покаже што знае и не се превиткуваа на терен како што знаат да прават екипите од тој ранг во Италија.

Јас мислам дека барем овие малите италјански екипи се подобри од тие англиските како Стоук и Блекбурн кој освен што маваат како ненормални ништо друго не знаат да направат со топката...!

184350_187464541293146_119731624733105_442091_1403243_n.jpg

Ако најдете подобра слика стајте ја :)

Интер - Каљари де, моја грешка. ИоСоноИнтериста, добро еве завршил 5-3 и? Што ако завршил 5-3 ? Зар ова вечерва вас ви причинува фудбалско задоволство, влечење на топката, при крајот од мечот 4546324546744 паѓања на играчите на Интер и задржување на топката при изведување на слободните удари и 20 секунди спремање за изведување на аут? Ма дај ..

Јас мислам дека барем овие малите италјански екипи се подобри од тие англиските како Стоук и Блекбурн кој освен што маваат како ненормални ништо друго не знаат да направат со топката...!

А видиш па мене многу поинтересно ми е да гледам еве на пример меч меѓу Блекбурн и Стоук одколку меч меѓу Киево и што знам Чезена еве ..

Не знам, играчите играат многу по порбено, не глумат, не лежат да задржуваат време, некако како да играат со поголема пасија ..
--- надополнето ---

Зарем и при автогол има офсајд златен?

--- надополнето ---

:pos:

Добро бе се здр‘ав на двапати. :)

Зарем и при автогол има офсајд златен?

Голот на Ранокија му беше запишан колку што видов а после тоа незнам дали имало повторена снимка кај што се гледа дека е автогол.Остај тоа топката иде право во Ранокија а тој пробува да даде гол значи офсајд е !

Не го видов голот јас лично ама не се води како автогол...

Inter Milan1 - 0Cagliari

H. Kharja
goal.gif

Абе не беше офсајд, удри во играч на Каљари.
На миланезиве им е криво што од -13 сега е -2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom