Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не би судел пенал за она најискрено, не дека е Јувентус. Топката му паѓа на нога, со ништо не влијае на играта тоа што ја допре со рака. Мислам дека и судијава на форумов ќе потврдиСамо едно ќе кажам ... судиите во Италија нека си дадат оставка сите, зошто ова што го прават е жално !!!
Во право си .. и да ја фатеше со 2-те раце немаше да влијае на играта.Не би судел пенал за она најискрено, не дека е Јувентус. Топката му паѓа на нога, со ништо не влијае на играта тоа што ја допре со рака. Мислам дека и судијава на форумов ќе потврдиДа оди кон гол или играч на Јувентус е сосема друга работа.
Сега тоа е тоа секој од страна може да ти го потврди истото. Топката на нога му паѓа малку и го забави движењето тоа е се. ОК, јасно е дека е игра со рака и нормално е да се дискутира, може да го свирне ако сака, јас мислам дека не треба. Имам некое сваќање за пеналите направени со игра со рака и си го држам ставот без разлика дали игра Интер, Јувентус или некој трет.Во право си .. и да ја фатеше со 2-те раце немаше да влијае на играта.
Игра со рака во шеснаесетник дали намерно или не е пенал!!Сега тоа е тоа секој од страна може да ти го потврди истото. Топката на нога му паѓа малку и го забави движењето тоа е се. ОК, јасно е дека е игра со рака и нормално е да се дискутира, може да го свирне ако сака, јас мислам дека не треба. Имам некое сваќање за пеналите направени со игра со рака и си го држам ставот без разлика дали игра Интер, Јувентус или некој трет.
Јас сум за да биде така ама не е.Игра со рака во шеснаесетник дали намерно или не е пенал!!
Елементарни правила се не се бламирајте.Изглеа за судијата не е пенал игра со рака во 16-ник. Не влијаело на играта,па ај ако не сите да играат со рака во 16-ник ,ќе играме ракомет.
Мора и кладилниците од нешто да живеаткои идиоти се овие удинезе, интер го тепаат, јуве го тепаат, на милан нерешено, со болоња дома губат![]()
Изглеа за судијата не е пенал игра со рака во 16-ник. Не влијаело на играта,па ај ако не сите да играат со рака во 16-ник ,ќе играме ракомет.