Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.975
- Поени од реакции
- 8.895
имаше еден момак од Јуве и мислам дека се кладевме на нешто, сам нека се јави, оти го заборавив, се надевам тој не заборавил, иако сеуште е рано 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ти ли?имаше еден момак од Јуве и мислам дека се кладевме на нешто, сам нека се јави, оти го заборавив, се надевам тој не заборавил, иако сеуште е рано![]()
^ Па ви даваме играчиште да ви се реваншираме за Сторари:wink:
Aбе не го коби пред време. И јас викав дека многу сме платиле за старец ко Сторари па испадна дека подобар голман не сме можеле да добиеме. Го замени Џиџи и подобро од очекуваното.Абее фала ви за играчиштето![]()
Па просечен клуб, зема просечни играчи.Го знае некој играчов ? пак земаме некои просечни играчи
Домингез од Валенсија во Јувентус на позајмица
Па просечен клуб, зема просечни играчи.Го знае некој играчов ? пак земаме некои просечни играчи
Домингез од Валенсија во Јувентус на позајмица
Aбе не го коби пред време. И јас викав дека многу сме платиле за старец ко Сторари па испадна дека подобар голман не сме можеле да добиеме. Го замени Џиџи и подобро од очекуваното.
--- надополнето ---
Па просечен клуб, зема просечни играчи.
Сепак овој е малку над просекот. Пред Валенсија играше во Рубин и не беше лош ама на Валенсија не им се погоди па можеби и затоа се спремни да ни го дадат.
ќе почнете лш не се секирајимаше еден момак од Јуве и мислам дека се кладевме на нешто, сам нека се јави, оти го заборавив, се надевам тој не заборавил, иако сеуште е рано![]()
ќе почнете лш не се секирај
Овој Легротаље играчиштето, кај замина?![]()