Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
J.Zanetti, една титула освоивте во Европа и мислите кој знае каков белег сте оставиле. Уште многу треба да јадете да оставите трага како Милан и Јувентус...
Јас кон Јувентус сум имал многу повеќе негативни чувства отколку кон Интер, но ако сакам да сум реален мора да признаам дека Јувентус се поголемо име во Европа од вас.
секогаш Италјанското првнество ќе го асоцира на битката помеѓу Интер и Рома за скудетото..не гледај дотолку површно на работите...ова значи дека премиер лигата никогаш нема да го има тој сјај ако не се арсенал и манчестер најсилни екипи како што беа во времето????..оди провери кој завршуваше втор во Италија и кој се бореше за скудетото во 1998,2002,2003 и тогаш дојди тука и повторно пиши како тоа Милан и јувентус биле белегот на италија!
Ју гат ту би шитин ми ??
Мислам дека ова што го напиша тебе повеќе ти одговара отколку што е тоа така...Иначе ако Милан и јувентус се белегот на Италијам, зошто поатракитивни дерби средби во Италија се Интер-Милан и Интер-Јувентус отколку Милан-Јувентус каде освен фановите на тие тимови никој не го гледа друг и не се окарактеризирва ова дерби така бомбастично како овие првите??..ти го пишуваш ова така бидејќи кога почнуваше да гледаш фудбал или поточно Италјанско првенство Милан и јувентус се бореа за титулите и сакаш да се врати тоа време...некој сега почнува да гледа фудбал и секогаш Италјанското првнество ќе го асоцира на битката помеѓу Интер и Рома за скудетото..не гледај дотолку површно на работите...ова значи дека премиер лигата никогаш нема да го има тој сјај ако не се арсенал и манчестер најсилни екипи како што беа во времето????..оди провери кој завршуваше втор во Италија и кој се бореше за скудетото во 1998,2002,2003 и тогаш дојди тука и повторно пиши како тоа Милан и јувентус биле белегот на италија!
Леле кај напишав јас па такво нешто..веднаш тука почнувате да се нафрлувате а не ми ја знаете поентата што мие...ајде кулирајте нека биди по ваше !
my point exactly.^^Тотално се сложувам со твојот издржан став! немам повеќе коментар, ме уби во поим. секоја чест, капа ти симнувам!
J.Zanetti, една титула освоивте во Европа и мислите кој знае каков белег сте оставиле. Уште многу треба да јадете да оставите трага како Милан и Јувентус...
Јас кон Јувентус сум имал многу повеќе негативни чувства отколку кон Интер, но ако сакам да сум реален мора да признаам дека Јувентус се поголемо име во Европа од вас.
Јувентус не само што е поголемо име од Шинтер во Европа туку и во свет. Тоа е прва екипа во свет кој успеала последователно да освои прва и втора лига, баш во овој редослед.
Па никој не го може тоа бе, барем во тоа се единствени:pos2:Тоа е прва екипа во свет кој успеала последователно да освои прва и втора лига, баш во овој редослед.
Ууу се засилија интер,фрлија пари 25 милиони + (новиот Зидан) за Ранокија и Пацини треба да се поконкурентни сега. Само да не се враќа старото добро време во кое интер фрлаа и фрлаа пари и пак остануваа без титула. :raz:
Јуве слабо се засилија Барзагљи и Паизон али има уште два три дена до крај на трансфер периодов па може да донесат напаѓач.