Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и тоа ќе ви беше научна фантастика у моментов судијава нормален да беше ! Али ај да не продужуем ќе се фати одма Ј.Занети за офсајдот од Пато од цели 4 мм![]()
Знам де, али ова е више претеризам да му ебем ! ИСКРЕНО ?![]()
Пеналот ли беше претеризам ? Дај бе не зезај, претеризам беше пеналот на Красич со Болоња, ова кога се прилепени раце странично за тело а овој играл со подлактица, мал милион примери имаш кога ова не било свирено.Знам де, али ова е више претеризам да му ебем ! ИСКРЕНО ?![]()
Искрено мене ми е жал за Јувентус. На некои натпревари дури навивав за нив, само за да бидат во борба за титулата, да им тргне. Да си збориме поштено, ако Јувентус и Милан не се кинат за прво место, италијанската лига тогаш го нема шмекот. Без јак Јувентус и јак Милан нема атрактивна италијанска лига (па ни силна). Интер, Рома, Лацио, Наполи, служат само да ја дополнат таа слика и да ја направат поинтересна. Милан и Јувентус беа белегот на италијанскиот фудбал во светот претходните две ипол децении.