Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Ако толку биле звезди и по легенди од овие на Јуве зошто не освоиле повеќе од тие на јуве?

???????.....Милан има освоено 5 титули во ЛШ во последните двадесет години и уште две финалиња а Јувентус колку има освоено?..1 титула со три финалиња...ова мислам доволно кажува!

Џабе зборите кој имал поголеми легенди,сите тимови си имаат свои легенди,кој различно допринеле за клубовите.

Така да не може да се каже дека Јуве имал подобри легенди од Милан,или пак Интер имал подобри легенди од Јуве.

Џабе зборите кој имал поголеми легенди,сите тимови си имаат свои легенди,кој различно допринеле за клубовите.

Така да не може да се каже дека Јуве имал подобри легенди од Милан,или пак Интер имал подобри легенди од Јуве.[/QUOTE

Потполно се сложувам со тебе.Наполи го имал Марадона,Фиорентина Батистута,Рома Тоти за нив се тоа најголеми легенди икони на екипите.Неможе да се споредува тоа.
На Јуве екипите имаат многу повеќе освоено во италија исто така и се Неверојатни играчишта,На Милан во ЛШ и исто така се неверојатни играчишта така да како што кажа еден од фановите на интер Јуве имал повеќе титули Милан и интер повеќе звезди не држи вода.

Ај пошо глеам ви тргна муабетот да ве оладам малце :D

Колку пати имаат звездите на Милан и на Јуве освоено и серија Б ради местење :)))) ?

Ако е точно дека Кришито дошол во Милан ... доста ви беше радување на потпло време.... лажат ова метеоролозиве мамето нивно :nesum: опет ледено доба :icon_lol:

Ако е точно дека Кришито дошол во Милан ... доста ви беше радување на потпло време.... лажат ова метеоролозиве мамето нивно :nesum: опет ледено доба :icon_lol:
Да да, посебно ми се допаѓа како Кришито го чуваше Ето минатиот пат :)

Ај пошо глеам ви тргна муабетот да ве оладам малце :D

Колку пати имаат звездите на Милан и на Јуве освоено и серија Б ради местење :)))) ?

Или подобро постави го прашањето... Колку ѕвезди на Јуве и Милан освоиле Сериа А, и како награда им дале да освојат и Сериа Б? :)

Да да, посебно ми се допаѓа како Кришито го чуваше Ето минатиот пат :)

Или Абате ... Don't worry be happy :)

Не е одбраната на Џенова како одбраната на Милан ... (барем не додека не влезе бонера да игра)

Или Абате ... Don't worry be happy :)

Не е одбраната на Џенова како одбраната на Милан ... (барем не додека не влезе бонера да игра)
Од кога им замина Ранокиа изгледа дека тука некаде сте :)
Види го Кришито во улога на посматрач А при првиот гол:
Матрикс барем пенал ќе направи во такви ситуации (и во поглупи) :)

Од кога им замина Ранокиа изгледа дека тука некаде сте :)
Види го Кришито во улога на посматрач А при првиот гол:
Матрикс барем пенал ќе направи во такви ситуации (и во поглупи) :)

Не се секирај бе...

Колку сум среќен мајсторе после долго време човек што играл цел живот лев бек ... ќе игра на таа позиција :)

Не се секирај бе...

Колку сум среќен мајсторе после долго време човек што играл цел живот лев бек ... ќе игра на таа позиција :)
Знам, то е исто како Рафа кога замина, среќен бев било кој да дојде макар да има тренирано деца у маало :)

БоК Рафа утепа и закла два отбора за една година- Ливарпул и Интер :cuc::bravo: Засекогаш един од нас:cug::icon_mrgr

juvemerda.gif

Juve`s mastercard is not valid in Europe.:icon_cool

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom