Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Го виде денес некој Кавани на терен? Кај беше денес да покажува како жена му е трудна да и го начукам у гз. Ебате попаленкото, на Јуве му дава три гола и денес не само него туку цел посран Наполи го нема на терен. Тоа ти посрана екипа, ќе се попали со посилни од себе и после ги нема никаде. Исто беше со Парма, исто сега и со Наполи. Јеби га, мали екипи...

Го виде денес некој Кавани на терен? Кај беше денес да покажува како жена му е трудна да и го начукам у гз. Ебате попаленкото, на Јуве му дава три гола и денес не само него туку цел посран Наполи го нема на терен. Тоа ти посрана екипа, ќе се попали со посилни од себе и после ги нема никаде. Исто беше со Парма, исто сега и со Наполи. Јеби га, мали екипи...
:pos:
Пишав во тип на денот дека тешко овој натпревар да го добијат Наполи, после добар натпревар оди лош, така е со овие екипи. Само се усрав што ја стаив 3+, не знам со кој памет и логика, али што е тука е.
Миланези пак ви киксна конкурентот а? :pos:

Беше офсајд....не беше некој километарски но сепак мислам дека беше очигледен офсајдов :toe:

Беше, и не глумете лудило, две исти ситуации имавте минатите две кола. Пишав и тогаш па нема причина да не пишам и сега: за вакви офсајди нема што потреба од расправии.

Иначе Станковиќ две минути мавташе, Ето брат, тука сум :pos:

Овој Ди Вајо е исто како Вил Фарел у тимот кошаркаски у филмот Семи-Про :pos:

:pos: Миланези пак ви киксна конкурентот а? :pos:

Не сум пишал никаде али тука ке пишам,јас ко едини конкурент на Милан го гледам Интер(од кога го сменија крофнарот) а и донекаде Рома,овие Лацио,Наполи и други немаат сила да издржат до крај.

Беше, и не глумете лудило, две исти ситуации имавте минатите две кола. Пишав и тогаш па нема причина да не пишам и сега: за вакви офсајди нема што потреба од расправии.

Иначе Станковиќ две минути мавташе, Ето брат, тука сум :pos:
На татко ми уште кога го даде голот му реков ова е офсајд, очекував да го поништи голот, но не ми сметаше што го призна :)
И сериозно, многу порано требаше да му ја даде, мислам дека ако не го затворија убаво ќе си ја шутираше оваа.
Не сум пишал никаде али тука ке пишам,јас ко едини конкурент на Милан го гледам Интер(од кога го сменија крофнарот) а и донекаде Рома,овие Лацио,Наполи и други немаат сила да издржат до крај.
Другарчињата твои така пишуваа кај нас кога ги тепавме Наполи :)

п.с. А Јувентус бе? :pos:

Искрено оффсајд беше.....
Искрено не беше туку таков милиметарски туку очигледно беше дека Дејан е понапред од одбнранбените на Болоња....
Искрено Интер е пресилен за овој никаков тим на Болоња и првиот нелегуларен гол според мене не игра улога кој ќе биди победникот на крајот....
Искрено како што гледам жените во Милано повеќе навиваат за Интер откако на Милан му замина Кака:tv:

Да дека во интер се лепотаните Милито и Станковиќ :pos2:...........и Матераци заборавив :vozbud:

Да дека во интер се лепотаните Милито и Станковиќ :pos2:...........и Матераци заборавив :vozbud:

Не знам за нив ама изгледа ќе да е за овој:pos2:........
sulley-muntari.jpg

Оваа утепана екипа (ова од почеток на првенството го викам не од денес) со Рафа не можевме да ја победиме, и тоа на почетокот на сезонава кога немавме повредени...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom