Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
не се секирај и против вас на ист начин ќе тепаме и пред вас ќе бидиме и пак видеа ќе си клаваш слободно хахаха

Па само вака и можете да тепате... со судии...

‎"Sudija je junak, dao je dva gola, pravi meč - viner. Sramotno je ono što se desilo, drugi i treći gol su neregularni. Ali, oni su Roma, a mi smo Katanija, nama je zabranjeno da pobedimo u Rimu", rekao je predsednik Katanije.

Ма какви тоти, Бориело и Вучиниќ... судијата и неговите двајца помошници се најдоброто напаѓачко трио на риома!

А камо ли на Интер....

не скокаш а, педерче... :)

Za velicini kako Inter, Steaua i C Zvezda sto imaat po 1-2 titule u LS ne sakam ni da zborim :)

Takvi golemine od ekipe mozat da izdrzat samo golemi fudbaleri kako Sukur, Karagunis, Emre, Gresko itn :pos:

Ne sum doma, imav edna ubaa slika, idese nesto kao "43 yrs od epic fail" . Ring a bell ?? :)

Nastrana utakmicata denes ja mislim deka prodavanjeto na Govinko e opravdano, a i sekogas mislev deka e precenet. On e od onoj Gilardino, Huntelar, Saviola tipoi koi ne se ednostavno sposobni da go ponesat tovarot na dresot na ekipi kako Juve, Milan, Barsa itn.

И ондак:

Marley987;4005155[B напиша:
]Za velicini kako Inter, Steaua i C Zvezda sto imaat po 1-2 titule u LS[/B] ne sakam ni da zborim :)
Ај провери си ја статистиката таму, види колку имаат Барса и Јуве и пиши пак :pos2:

Па само вака и можете да тепате... со судии...

‎"Sudija je junak, dao je dva gola, pravi meč - viner. Sramotno je ono što se desilo, drugi i treći gol su neregularni. Ali, oni su Roma, a mi smo Katanija, nama je zabranjeno da pobedimo u Rimu", rekao je predsednik Katanije.

Ма какви тоти, Бориело и Вучиниќ... судијата и неговите двајца помошници се најдоброто напаѓачко трио на риома!

хахахахха и муслера мисли така секоја утакмица против рома

Ne sum doma, imav edna ubaa slika, idese nesto kao "43 yrs od epic fail" . Ring a bell ?? :)

Јас па вчера ја слушав poker face ама верзијата од south park...ех да знаеш колку е само креативна:pos2:

хахахахха и муслера мисли така секоја утакмица против рома

Еве што мисли Муслера...

peperones-Muslera-striscione+ROMA-MERDA.jpg

Attachments

• peperones-Muslera-striscione+ROMA-MERDA.jpg
    peperones-Muslera-striscione+ROMA-MERDA.jpg
    43,1 KB · Прегледи: 2
А Тони шупак еден, на шо дроги си бил коа си потпишал за Губентус.:kesa:

Боби[Мкд];4006089 напиша:

Сигурно на полесни од тие што бил коа потпишал за Баерн.
Како и да е, НАДЕЖЕН МЛАДИНЕЦ донесен во нападот.

^ уште еден талент во Јувентус ќе видиме како ќе се докаже на неговите млади години :)

Боби[Мкд];4006089 напиша:
Дошол до моментот во фудбалската кариера кога најчести се зборовите: Дај шта даш.

Aj aj, zaebavajte se vie, koj ce se raspuca Toni i ce dade u polusezonava 4 gola, i Juve koga ce zavrsi 4-ti so fantasticniot napad Toni - Amauri koj pak ce dade uste 3 gola polusezonava, ce ve prasam dal ce vi bide do smeenje !

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom