Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Ето нема потреба ни да симулира,доволно е да се лизне од топка само:pos2: си вика ,а бе ај шо ќе симулирам не сум шупче као Красич па да ме суспендираат две утакмици,јаа мајката хахах ,дај ќе си се лизнам кој к*р и така судијата ќе свирне пеналче.:)

Децата немаат 50 евра

--- надополнето ---

Се гледа колку сте не писмени ц ц јас не знам шо се замарам со вас мојот ник не е CUNT туку Cu2nt
Добро де, ако по грешка си ја ставил 2ката не се срами да признаеш. Сите грешиме, луѓе сме.

Ето нема потреба ни да симулира,доволно е само да се лизне од топка:pos2: си вика,а бе ај ќе симулирам не сум шупче ккако Красич па да ме суспендираат 2 утакмици,дај ќе си се лизнам кој к*р и така судијата ќе си свирне пеналче и сите среќни и задоволни.:)

Ето нема потреба ни да симулира,доволно е да се лизне од топка само:pos2: си вика ,а бе ај шо ќе симулирам не сум шупче као Красич па да ме суспендираат две утакмици,јаа мајката хахах ,дај ќе си се лизнам кој к*р и така судијата ќе свирне пеналче.:)

Ето нема потреба ни да симулира,доволно е само да се лизне од топка:pos2: си вика,а бе ај ќе симулирам не сум шупче ккако Красич па да ме суспендираат 2 утакмици,дај ќе си се лизнам кој к*р и така судијата ќе си свирне пеналче и сите среќни и задоволни.:)
Не спамирај сега :)

грешка беше не го дрви сеа:)
Не за друго ни прекинуваш добар муабет :pos:
Ху гивс а шит енивеј, Јуве доби пенал со Болоња, Интер доби пенал со Бреша, Милан доби пенал со Палермо... 1-1-1 до сега, ако сме реални и признаеме сите. Инаку се знае што е симулација што не е, не го дрви и ти сега :) Мислам, немам против симулации како онаа на Амброзини, има некаков допир и ќе пробаш да изнудиш нешто, ќе се џитнеш, од секогаш било така. Ама за Красиќ ме фати страв да не го мавна инфаркт кога падна онака ничим изазван :pos:

^

Zoophilia, from the Greek ζῷον (zṓion, "animal") and φιλία (philia, "friendship" or "love"), also known as zoosexuality, is the practice of sex between humans and non-human animals

Уште нешто ?? Дур сум у форма :pos:

отиде дечково:pos2:

иначе,Матераци оздраве или уште е у болница?:)

греота бе,срценце.

Децата немаат 50 евра

--- надополнето ---

Добро де, ако по грешка си ја ставил 2ката не се срами да признаеш. Сите грешиме, луѓе сме.

хаха да во право си.. по грешка е ти што си роден

--- надополнето ---

IOsono,ти му го избриша овој пост,така?
Пазете се од овој еј..

Ваково нешто не сум напишал и не пишам во ваков ситл

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom