Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.066
- Поени од реакции
- 62.145
ОК, Cunt, whatever :smir:Се гледа колку сте не писмени ц ц јас не знам шо се замарам со вас мојот ник не е CUNT туку Cu2nt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ОК, Cunt, whatever :smir:Се гледа колку сте не писмени ц ц јас не знам шо се замарам со вас мојот ник не е CUNT туку Cu2nt
Добро де, ако по грешка си ја ставил 2ката не се срами да признаеш. Сите грешиме, луѓе сме.Се гледа колку сте не писмени ц ц јас не знам шо се замарам со вас мојот ник не е CUNT туку Cu2nt
Ето нема потреба ни да симулира,доволно е да се лизне од топка само:pos2: си вика ,а бе ај шо ќе симулирам не сум шупче као Красич па да ме суспендираат две утакмици,јаа мајката хахах ,дај ќе си се лизнам кој к*р и така судијата ќе свирне пеналче.![]()
Не спамирај сегаЕто нема потреба ни да симулира,доволно е само да се лизне од топка:pos2: си вика,а бе ај ќе симулирам не сум шупче ккако Красич па да ме суспендираат 2 утакмици,дај ќе си се лизнам кој к*р и така судијата ќе си свирне пеналче и сите среќни и задоволни.![]()
Не за друго ни прекинуваш добар муабетгрешка беше не го дрви сеа![]()
IOsono,ти му го избриша овој пост,така?Ќе виги силувам сите мачки што ги имате по дома шинтераши,ај остајтеме више
Zoophilia, from the Greek ζῷον (zṓion, "animal") and φιλία (philia, "friendship" or "love"), also known as zoosexuality, is the practice of sex between humans and non-human animals
отиде дечково:pos2:
иначе,Матераци оздраве или уште е у болница?
греота бе,срценце.
Децата немаат 50 евра
--- надополнето ---
Добро де, ако по грешка си ја ставил 2ката не се срами да признаеш. Сите грешиме, луѓе сме.
IOsono,ти му го избриша овој пост,така?
Пазете се од овој еј..
Хах,да,да..сеа уште фали да речеш дека ја сум го напишал...Ваково нешто не сум напишал и не пишам во ваков ситл
Хах,да,да..сеа уште фали да речеш дека ја сум го напишал...![]()