Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Јас мислам дека Милан ке освои оваа сезона,ке бидат осоколени после денешнава “екстра“ игра против Арсенал и дадениот гол...имаат среќа што Варезе не игра во Серија А :pos:

Свашта...

Јас мислам дека Милан ке освои оваа сезона,ке бидат осоколени после денешнава “екстра“ игра против Арсенал и дадениот гол...имаат среќа што Варезе не игра во Серија А :pos:
Аха,да ти беше тој што курназот што рече Милан ке биде наполнет до врв.
Сисај цигане и не замарај,твојот хумор е на дебилно ниво.

Интер очекувам да освои. Не дека се којзнае колку добри, добро знам европски прваци се, ама нема конкуренција во Италија реално. Јувентус не е во никој случај, Милан исто, Рома тешко дека пак би била толку блиску. Така да за во Серија А и Бенитез е добар, за Европа ќе видиме.

.!.

За ваша среќа Венгер не мислел така и се смилувал :smir:
Ти веќе 5 сезони заредом го сисаш,така да добро ти иде,ке продолжите во ист стил и ти и сте напатени фанови од твојот скапан фан клуб да го сисате до даске...од Интер па се до Варезе во пријателските утакмици :tv:

Brate moj,
secas se kad' su kao svi pricali,
one price, stvari su nemoguce ili necete uspeti i te fore?
Izvinite molim vas, ali mene je za sve to boleo ku*ac...

Некако многу екипи има во анкетава ... :pos:

Е, нема проблем ај и Бари би го ставил и Лацио во анкетата.
Ќе се гласи само по фанови односно кој за кого навива со оглед дека има тука навивачи и на други помали клубови.

Вака, малку по реално од четворката Јуве,Милан,Интер и Рома, кој би се издвоил шампион, не верувам дека друг ке освои.

only јуве годинава и рома интер некако по заминувањето на мурино ке бидат ослабени но ке видиме има време да не зборуваме премногу милан очекувам исто добар пласман и со тие играчи со ги има сеа на кој од 99% мислам и завршуваат договорите и вгодина ке прави боом на пазарот рома исто така не даде мн играчи а зеде 1 или 2 незнам не ме држите за збор јуве се засили со неколку играчи на позициите кој му требеа ланската сезона па сеа ке видиме шо ке се деси има време до мај со срека на сите тимови али јас сепак мислам јуве шампион дека сум фан на јуве али ке видиме

Рано е за прогнозирање, додека не завршат сите трансфери и подготовки не може да се каже ншто али од покажаното до сега мислам дека Милан или Јувентус ќе освојат.

Интер
Интер
Интер
Интер
:):):)

Иначе преноси оваа година ќе има во Македонија т.е ќе пренесува некоја телевизија или ќе треба по кладилници да дремиме ??!:)

Интер
Интер
Интер
Интер
:):):)

Иначе преноси оваа година ќе има во Македонија т.е ќе пренесува некоја телевизија или ќе треба по кладилници да дремиме ??!:)

Би требало да има на Телма,ако имаат откупено,ако не ке се мачиме со стримови,и нема да глеаме порки:)

Абе Џеноа многу опасна...гледам сега и Рафиња го зеле:):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom