- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Свашта...Јас мислам дека Милан ке освои оваа сезона,ке бидат осоколени после денешнава “екстра“ игра против Арсенал и дадениот гол...имаат среќа што Варезе не игра во Серија А![]()
Свашта...Јас мислам дека Милан ке освои оваа сезона,ке бидат осоколени после денешнава “екстра“ игра против Арсенал и дадениот гол...имаат среќа што Варезе не игра во Серија А![]()
Аха,да ти беше тој што курназот што рече Милан ке биде наполнет до врв.Јас мислам дека Милан ке освои оваа сезона,ке бидат осоколени после денешнава “екстра“ игра против Арсенал и дадениот гол...имаат среќа што Варезе не игра во Серија А![]()
.!.Свашта...
За ваша среќа Венгер не мислел така и се смилувал :smir:Аха,да ти беше тој што курназот што рече Милан ке биде наполнет до врв.
Сисај цигане и не замарај,твојот хумор е на дебилно ниво.
Brate moj,Аха,да ти беше тој што курназот што рече Милан ке биде наполнет до врв.
Сисај цигане и не замарај,твојот хумор е на дебилно ниво.
Е, нема проблем ај и Бари би го ставил и Лацио во анкетата.Некако многу екипи има во анкетава ...![]()
Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?Некако многу екипи има во анкетава ...![]()
Би требало да има на Телма,ако имаат откупено,ако не ке се мачиме со стримови,и нема да глеаме поркиКој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?
Интер
Интер
Интер
Интер
Иначе преноси оваа година ќе има во Македонија т.е ќе пренесува некоја телевизија или ќе треба по кладилници да дремиме ??!![]()
Се чудев кај била грешката во анкетата ..Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?
Интер
Интер
Интер
Интер
![]()
Ко гласаш за други ти дава ерор :tv:Се чудев кај била грешката во анкетата ..