- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Свашта...Јас мислам дека Милан ке освои оваа сезона,ке бидат осоколени после денешнава “екстра“ игра против Арсенал и дадениот гол...имаат среќа што Варезе не игра во Серија А
Свашта...Јас мислам дека Милан ке освои оваа сезона,ке бидат осоколени после денешнава “екстра“ игра против Арсенал и дадениот гол...имаат среќа што Варезе не игра во Серија А
Аха,да ти беше тој што курназот што рече Милан ке биде наполнет до врв.Јас мислам дека Милан ке освои оваа сезона,ке бидат осоколени после денешнава “екстра“ игра против Арсенал и дадениот гол...имаат среќа што Варезе не игра во Серија А
.!.Свашта...
За ваша среќа Венгер не мислел така и се смилувал :smir:Аха,да ти беше тој што курназот што рече Милан ке биде наполнет до врв.
Сисај цигане и не замарај,твојот хумор е на дебилно ниво.
Brate moj,Аха,да ти беше тој што курназот што рече Милан ке биде наполнет до врв.
Сисај цигане и не замарај,твојот хумор е на дебилно ниво.
Е, нема проблем ај и Бари би го ставил и Лацио во анкетата.Некако многу екипи има во анкетава ...
Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?Некако многу екипи има во анкетава ...
Би требало да има на Телма,ако имаат откупено,ако не ке се мачиме со стримови,и нема да глеаме поркиКој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?
Интер
Интер
Интер
Интер
Иначе преноси оваа година ќе има во Македонија т.е ќе пренесува некоја телевизија или ќе треба по кладилници да дремиме ??!
Се чудев кај била грешката во анкетата ..Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?
Интер
Интер
Интер
Интер
Ко гласаш за други ти дава ерор :tv:Се чудев кај била грешката во анкетата ..