Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Јас мислам дека Милан ке освои оваа сезона,ке бидат осоколени после денешнава “екстра“ игра против Арсенал и дадениот гол...имаат среќа што Варезе не игра во Серија А :pos:
Свашта...

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Јас мислам дека Милан ке освои оваа сезона,ке бидат осоколени после денешнава “екстра“ игра против Арсенал и дадениот гол...имаат среќа што Варезе не игра во Серија А :pos:
Аха,да ти беше тој што курназот што рече Милан ке биде наполнет до врв.
Сисај цигане и не замарај,твојот хумор е на дебилно ниво.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Интер очекувам да освои. Не дека се којзнае колку добри, добро знам европски прваци се, ама нема конкуренција во Италија реално. Јувентус не е во никој случај, Милан исто, Рома тешко дека пак би била толку блиску. Така да за во Серија А и Бенитез е добар, за Европа ќе видиме.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
.!.

За ваша среќа Венгер не мислел така и се смилувал :smir:
Ти веќе 5 сезони заредом го сисаш,така да добро ти иде,ке продолжите во ист стил и ти и сте напатени фанови од твојот скапан фан клуб да го сисате до даске...од Интер па се до Варезе во пријателските утакмици :tv:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Brate moj,
secas se kad' su kao svi pricali,
one price, stvari su nemoguce ili necete uspeti i te fore?
Izvinite molim vas, ali mene je za sve to boleo ku*ac...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Некако многу екипи има во анкетава ... :pos:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Е, нема проблем ај и Бари би го ставил и Лацио во анкетата.
Ќе се гласи само по фанови односно кој за кого навива со оглед дека има тука навивачи и на други помали клубови.

Вака, малку по реално од четворката Јуве,Милан,Интер и Рома, кој би се издвоил шампион, не верувам дека друг ке освои.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
only јуве годинава и рома интер некако по заминувањето на мурино ке бидат ослабени но ке видиме има време да не зборуваме премногу милан очекувам исто добар пласман и со тие играчи со ги има сеа на кој од 99% мислам и завршуваат договорите и вгодина ке прави боом на пазарот рома исто така не даде мн играчи а зеде 1 или 2 незнам не ме држите за збор јуве се засили со неколку играчи на позициите кој му требеа ланската сезона па сеа ке видиме шо ке се деси има време до мај со срека на сите тимови али јас сепак мислам јуве шампион дека сум фан на јуве али ке видиме

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
Рано е за прогнозирање, додека не завршат сите трансфери и подготовки не може да се каже ншто али од покажаното до сега мислам дека Милан или Јувентус ќе освојат.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.925
Поени од реакции
16.207
Интер
Интер
Интер
Интер
:):):)

Иначе преноси оваа година ќе има во Македонија т.е ќе пренесува некоја телевизија или ќе треба по кладилници да дремиме ??!:)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Интер
Интер
Интер
Интер
:):):)

Иначе преноси оваа година ќе има во Македонија т.е ќе пренесува некоја телевизија или ќе треба по кладилници да дремиме ??!:)
Би требало да има на Телма,ако имаат откупено,ако не ке се мачиме со стримови,и нема да глеаме порки:)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Абе Џеноа многу опасна...гледам сега и Рафиња го зеле:):)

Kajgana Shop

На врв Bottom