Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Ти одговори штраф :)

Јас знам што е, туку тебе те прашав... @Smert беше пишал no rigore no party и јас му додадов само no free kick no party :) , а ти потоа се јави и ми пиша за мене no penalty no party нешто што веќе Смерт го пиша, па затоа помислив дека не ја знаеш разликата :)

Јас знам што е, туку тебе те прашав... @Smert беше пишал no rigore no party и јас му додадов само no free kick no party :) , а ти потоа се јави и ми пиша за мене no penalty no party нешто што веќе Смерт го пиша, па затоа помислив дека не ја знаеш разликата :)

Не ме свати, напишав пенал на англиски... :)

Ретро стилче, мене многу ми прават мерак !!

12.jpg

13.jpg
Мене ми се засвиѓаа кога ги видов на прославата, друго не приметив. Али овој Ибра намерно вака педерски го местат или скроз го сменил стилот откако отиде у Барса :icon_lol:

Нели порано последните 3 кола се играа во ист термин ... што е работава што сезонава више не важи тоа? Да не има некоја шега дека више италијаниве не местат? :icon_lol:

Atalanta are probably getting their phone ready to call Delneri and see if he's interested in a return.
Delneri confirms that Juventus will be getting a new manager next season. Not a big shock, not like nobody expecting it.

Нели порано последните 3 кола се играа во ист термин ... што е работава што сезонава више не важи тоа? Да не има некоја шега дека више италијаниве не местат? :icon_lol:
Па главното се знае, шампионот и екипите кои испаѓаат. Остана борбата за ЛШ и тие екипи играат во исто време:toe:

Која е поентата и логиката Болоња да изгуби на домашен терен од отпаднатиот Бари 0-4???????..зарем вреди да се искоментира нешто или јас сум екстремно глуп што ја пишав кец а фатив ненормални утакмици???

Која е поентата и логиката Болоња да изгуби на домашен терен од отпаднатиот Бари 0-4???????..зарем вреди да се искоментира нешто или јас сум екстремно глуп што ја пишав кец а фатив ненормални утакмици???

Не си едниствен:kesa:

Сезоната заврши, ќе нема сеа кој нерви да кине поради резултати кои не наликуваат на некој шкљ тим, а не па на Јувентус...

Догодина повеќе бодови здравје.

Лански vs Сегашен Јуве
7 vs 7
55 vs 58
55-56 vs 57-47

Сезоната заврши, ќе нема сеа кој нерви да кине поради резултати кои не наликуваат на некој шкљ тим, а не па на Јувентус...

Догодина повеќе бодови здравје.

Лански vs Сегашен Јуве
7 vs 7
55 vs 58
55-56 vs 57-47

Добро е добро е, гледам сте се подобриле, догодина со Пирло па здравје боже и 6-ти може да бидете :icon_lol:

Добро е добро е, гледам сте се подобриле, догодина со Пирло па здравје боже и 6-ти може да бидете :icon_lol:

Се гледа дека се работело макотрпно за да се постигне колку толку подобар резултат.
Трудот е битен, не резултат. Битно е да се учествува...................................Во серија А...

:kesa::kesa::kesa::kesa:

А зашто сте ја играле Болоња? :)

Јас го гледав Бари последниве утакмици и реално растураше иако губеше. А и Болоња не знам колку со прв тим искочила, а и воопшто не им беше потребна победа, сте се се излетале, имаше подобри утакмици како Интер, Лацио и Рома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom