Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
А која е разликата меѓу rigore и penalty ??![]()
Едниот збор е на италијански а другиот на англиски. :smir:
Np.
Ти одговори штраф

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А која е разликата меѓу rigore и penalty ??![]()
Едниот збор е на италијански а другиот на англиски. :smir:
Np.
Ти одговори штраф![]()
Јас знам што е, туку тебе те прашав... @Smert беше пишал no rigore no party и јас му додадов само no free kick no party, а ти потоа се јави и ми пиша за мене no penalty no party нешто што веќе Смерт го пиша, па затоа помислив дека не ја знаеш разликата
![]()
Мене ми се засвиѓаа кога ги видов на прославата, друго не приметив. Али овој Ибра намерно вака педерски го местат или скроз го сменил стилот откако отиде у БарсаРетро стилче, мене многу ми прават мерак !!
![]()
![]()
Па главното се знае, шампионот и екипите кои испаѓаат. Остана борбата за ЛШ и тие екипи играат во исто времеНели порано последните 3 кола се играа во ист термин ... што е работава што сезонава више не важи тоа? Да не има некоја шега дека више италијаниве не местат?![]()
Која е поентата и логиката Болоња да изгуби на домашен терен од отпаднатиот Бари 0-4???????..зарем вреди да се искоментира нешто или јас сум екстремно глуп што ја пишав кец а фатив ненормални утакмици???
Сезоната заврши, ќе нема сеа кој нерви да кине поради резултати кои не наликуваат на некој шкљ тим, а не па на Јувентус...
Догодина повеќе бодови здравје.
Лански vs Сегашен Јуве
7 vs 7
55 vs 58
55-56 vs 57-47
Добро е добро е, гледам сте се подобриле, догодина со Пирло па здравје боже и 6-ти може да бидете![]()