И лани беше разликата во класи па завршивте на трето место. Не ми е муабетот да си го мериме кој е појак, туку дека Удинезе е јака екипа, а да им требаше победа на Милан ќе беше пеколна утакмица и неизвесна, не како што викаш ти дека ќе тепале и разликата била во класи. И само нека ти текна како ве растурија во сред МиланоРома 61
Јуве 57
--- надополнето ---
Може не викам не али ако Милан е решен да ги тепа Удине ништо не може против тоа.Сепак разликата е во класи ...
Тебе ти е криво за Сампдорија а мене само за Биабијани![]()
Нигде не го оспорив тоа дека Удинезе е јака екипа ја би рекол дека е повеќе незгодна него јака екипа нешто слично како палермо и Сампдорија што беше порано.Годинава реално гледано таму се каде што се само заради поединци како Ди Натале и Санчез.И лани беше разликата во класи па завршивте на трето место. Не ми е муабетот да си го мериме кој е појак, туку дека Удинезе е јака екипа, а да им требаше победа на Милан ќе беше пеколна утакмица и неизвесна, не како што викаш ти дека ќе тепале и разликата била во класи. И само нека ти текна како ве растурија во сред Милано(исто ќе беше и со Интер, незгодна екипа се Удинезе, барем оваа сезона, следната ќе се борат за ЛЕ ако им замине Санчез)
Ќе си го вратиме, сеа ќе ни го дадат за 3 милиони или може трампа со Мунтари и да им доплатиме
Мрш!^наредно коло ОH NOO.
Глупо е да го споредуваш тоа лани со ова сега, и особено Мексес вечниот плачко со капитенот на СампдоријаЛани Мексес плачеше, ама овој Паломбо испадна поголем плачко
Дефинитивно не е исто, мене жал ми падна многу ама тоа е тоаГлупо е да го споредуваш тоа лани со ова сега, и особено Мексес вечниот плачко со капитенот на Сампдорија![]()
Туку ај, не ти се исполни желбата вие да ги исфрлите, може помалце ќе ве болеше ланскиот пораз![]()
ние се откажавме уште во јули 2010^ А вие уште мислите ?
Удинезе ќе биде четврт.