Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
mora da se priznae Udinese ovaa godina mnogu prijatno iznenadi koj na pocetokot bea megu poslednite so tek na vreme dojdoa do 4 pozicija koj voedno bi mozel da bide i nivni najgolem uspeh.Krivo mi e za Bari sto ke ispadne bidejki gi imam gledano poveke pati kako igraat i mi imaat ostaveno dobar vpecatok,na pr koga igraa protiv inter mozebi izgubija(ne se sekavam kolku ama primija 2-3 gola)no mnogu dobro igraa.Juventus me razocara i toa mnogu ama kako navivac na Juventus sekogas si vikam ke bide podobro ajde :)
Имаш слика од ман утд ,името така и навивач на Јуве?:vozbud:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319

Имаш слика од ман утд ,името така и навивач на Јуве?:vozbud:
ne smeam da navivam za 2 tima?tie 2 tima mi se naj naj omileni od site klubovi vo svetot neam dr tim za koj navivam .a slika i nik od Manchester imam bidejki gi sakam poveke od juve ne za drugo ama neznaci deka ako navivam za ovie treba da gi otfrlam juve ?!?!

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.261
Поени од реакции
13.206
ne smeam da navivam za 2 tima?tie 2 tima mi se naj naj omileni od site klubovi vo svetot neam dr tim za koj navivam .a slika i nik od Manchester imam bidejki gi sakam poveke od juve ne za drugo ama neznaci deka ako navivam za ovie treba da gi otfrlam juve ?!?!
ИЛи имаш ради тоа,или дека јувентус се тиња последниве години...

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Што сте му се пуштиле бе... Па пола од фан клуб ЈуБе е за Барса, а другата половина за противникот на Интер во ЛШ.

С

сашенко

Гостин
Како е состојбата на табелата на првите 3 позиции после дербиво? Колку се разлика интер и милан?

P

PewDiePie

Гостин
Милан му бега на шиттер 5 бода а ако Наполи утре тепа ќе му бега 2 бода на шиттер.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Милан му бега на шиттер 5 бода а ако Наполи утре тепа ќе му бега 2 бода на шиттер.

Со оглед дека се гледа меѓусебен дуел на крај со исто бодови Милан ќе биде шампион. Значи сега фактички разликата е 6 бодови, односно толку му требаат на Интер да излезе на првата позиција !

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Џабе го " реметите " Лео кога човекот до пред 4 саата ве доведе во ситуација да ви се тресат гаќите :salut:
Среќа го дочекавте поразот па и вие еднаш по 15 кола да бидете во право дека он е само " скаут ".

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Интер фан и од мене имаш еден LIKE за еден достар добар мудар пост хуууууууууу утепај се :)

Kajgana Shop

На врв Bottom