Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
ајде сега сите 3 екипи пресврт и опа пак назад 4 место хахаххахах во наредниве 2 сезони мора малце посериозно сите италиански екипи да одат во европскиве купови оти лошо му се пишува
Италија нема да го врати 4 место најмалце 5 години. Швабите имаат солидна залиха а ако продолжат вака италијанскиве екипи нема да го вратат ни во наредните 10 години. Германија е на добар пат да ја помине и Шпанија па за тоа 4 место наскоро Италија ќе се бори токму со Шпанија.

Италија нема да го врати 4 место најмалце 5 години. Швабите имаат солидна залиха а ако продолжат вака италијанскиве екипи нема да го вратат ни во наредните 10 години. Германија е на добар пат да ја помине и Шпанија па за тоа 4 место наскоро Италија ќе се бори токму со Шпанија.
Пример Шалке што е 10ти у германија вади нерешено на гости кај Валенсија полека си собираат поени

Додека помаливе италијански клубови не го сфатат натпреварувањето во ЛЕ сериозно тогаш Италија се повеќе ќе губи и ќе губи на ова поле.

Додека помаливе италијански клубови не го сфатат натпреварувањето во ЛЕ сериозно тогаш Италија се повеќе ќе губи и ќе губи на ова поле.
Мене не ми е јасно зошто цела сезона се борат за излез во Европа и кога ќе стигнат да играат играат таму, си испаѓаат по групи. Ова важи и за Јувентус иако неговата цел не била излез во ЛЕ ама за тоа сами си се виновни. Па подобро да го препуштат тоа место на некоја друга екипа отколку очи да извадат за да стигнат до таму и после да испадне дека натпреварувањето им е под чест да го играат. Никој не може да ме убеди дека Сампдорија не можела да го елиминира Металист или пак Јуве да го елиминира Лех. Па еден Работнички или Вардар да го добијат Лех ќе бидат оптимисти за понатамошен пласман а не Јуве. Сами си се криви што го изгубија местото и сега којзнае кога ќе го вратат и дали ќе го вратат.

^ И мене не ми е јасно,ете од авион се гледаше дека Наполи повеќе се спрема за дуелот со Милан него за дуелот со Виљареал што помина...али ете реков додека не го сфатат озбилно ова натпреварување ќе ја гледаме оваа слика.

^ И мене не ми е јасно,ете од авион се гледаше дека Наполи повеќе се спрема за дуелот со Милан него за дуелот со Виљареал што помина...али ете реков додека не го сфатат озбилно ова натпреварување ќе ја гледаме оваа слика.

Озбилно ќе го сватат кога УЕФА ќе кешира големи пари, не колку тие за ЛШ, ама сепак некои забележителни суми. Вака која е мотивацијата на Наполи и нивните шефови во името фамилијата на Де Лаурентис да играат сериозно во ЛЕ кога се во игра за највисок пласман во Серија А?

Миланези пазете се, иде Јувентус. Каде и да е, пласманот на сите кои се над Јувентус моментално, ќе им биде за 1 место подоле. :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Миланези пазете се, иде Јувентус. Каде и да е, пласманот на сите кои се над Јувентус моментално, ќе им биде за 1 место подоле. :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Па и треба да се пазиме,башка сега ако изгубите знам дека душа ќе оставите на терен против нас.

Ја таа 1 ја играм уште сега си кажувам.

хахха овој Ди Вајо ги извара ка деца свои !

Патетики се јувево нека го избркаат телево од клупа под итно !

Пепе требаше чист црвен да добие за намерниов старт од позади.

Бранче ја има 1 играно се напна. :tv:

Во јувентус ако има некој разумен и свесен човек после ова нека си даде отказ и нека се откаже од фудбал или нека иде да води клиб во друга земја или послаба лига.Нека ги стават сите играчи на продажба и нека почнат од ново се летово и ке се натпреваруваме со младинци следната година.

.....и сеа наредно коло ги глеаш ко на бело да се ќе играат против Милан !

Овие од Јуве изгледа не се информирани дека има и други екипи освен Интер и Милан во калчово :)

Бранко чоек од народот. Навиват за Милан и Јувентус во исто време, а се водит ко интераш :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom