|И.И|
говно интерашко
- Член од
- 24 јуни 2008
- Мислења
- 5.613
- Поени од реакции
- 6.827
И една асистенција неверојатно битна која ја донесе победата на јувентус
Зборам конкретно за тој случај не за целовкупниот ефект на Киелини, не туку се пали одма.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И една асистенција неверојатно битна која ја донесе победата на јувентус

Добро јувенташи се извинувам во право сте..заслужена победа и то е то..се гледаме внедела![]()

^
Ај ноу !![]()

Ко така спреми пуканки за утре...за да не се нервираш на поразот од Џенова:)
Pravilna bese odlukata sto sudijata go ponisti golot na kaljari.Pomosnikot ne go krena znamenceto,tuku pred da bide postignat golot na Kaljari bese svirnat faul nad igrac na Juventus!Беше гол точно ама кога шутираа имаше друг играч во офсајд а до сега судеа такви сутиации офсајд па и сега ваљда така испадна.Мада не се согласувам со тоа и никогаш не сум се согласувал и таквите ситуации треба да бидат голови.Ама нее судиска грешка зашто секогаш така судат да им ебам мамата...

Ако добро видов уште пред да шутне играчот од Каљари друг направи фаул во напад ваљда тоа беше свирено!Не знам како досега никој од јувенташите никој не ја спомна судиската помош кога на каљари му беше поништен чист гол на резултат 1-2,а ако се оштетени измислуваат топла вода како тоа судиите против нив биле..Морати бла бла бла....мене воопшто не ми смета тоа што победија напротив ја фатив 2-јка,но на Каљари му беше поништен чист гол!
italjanksi klub vo Italija
dobro we , mislev vo Italija sme najtrofejni , a vo champions , uefa ovie Milan e najtrofejen od italjancive !:tv::tv::tv::tv:
Najgolemiot i Najtrofejniot italjanksi klub vo Italija ! ! !
F.C. JUVENTUS ! ! !
Ако добро видов уште пред да шутне играчот од Каљари друг направи фаул во напад ваљда тоа беше свирено!
Без вакви газди форумов не би бил интересен...Najgolemiot i Najtrofejniot italjanksi klub vo Italija ! ! !
F.C. JUVENTUS ! ! !