Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
И една асистенција неверојатно битна која ја донесе победата на јувентус

Зборам конкретно за тој случај не за целовкупниот ефект на Киелини, не туку се пали одма.

Што имаат врска Јувенташите со победата на Рома ?? :pos:

COOL-STORY-BRO.jpg
:)

Беше гол точно ама кога шутираа имаше друг играч во офсајд а до сега судеа такви сутиации офсајд па и сега ваљда така испадна.Мада не се согласувам со тоа и никогаш не сум се согласувал и таквите ситуации треба да бидат голови.Ама нее судиска грешка зашто секогаш така судат да им ебам мамата...
Pravilna bese odlukata sto sudijata go ponisti golot na kaljari.Pomosnikot ne go krena znamenceto,tuku pred da bide postignat golot na Kaljari bese svirnat faul nad igrac na Juventus!

Најубавата вест што сум ја прочитал во последно време:
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=38322

According to a report in the Daily Mirror as the Juventus management is considering for next season, if the end result was not considered appropriate in the league (presumably this would be the response below the fourth place), would be to Rafa Benitez, in search of revival after his first Italian experience (negative) Inter. The Spaniard who had expressed strong appreciation against the hypothesis of a return at the helm of Liverpool, currently coached by Daglish.

Гоу Рафа!!! :pos:

Не знам како досега никој од јувенташите никој не ја спомна судиската помош кога на каљари му беше поништен чист гол на резултат 1-2,а ако се оштетени измислуваат топла вода како тоа судиите против нив биле..Морати бла бла бла....мене воопшто не ми смета тоа што победија напротив ја фатив 2-јка,но на Каљари му беше поништен чист гол!
Ако добро видов уште пред да шутне играчот од Каљари друг направи фаул во напад ваљда тоа беше свирено!

Najgolemiot i Najtrofejniot italjanksi klub vo Italija ! ! !

F.C. JUVENTUS ! ! !

...
lemon_drink.jpg

--- надополнето ---

Ако добро видов уште пред да шутне играчот од Каљари друг направи фаул во напад ваљда тоа беше свирено!

Се извинав погоре ..помислив во моментов дека судијата свирна оффсајд!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom