Ф
ФорцаМилан
Гостин
Ја имаше у фан клуб Милан,многу јака сликица
:pos2:
--- надополнето ---
:pos2: :pos2:
Матераци нашол погрешен човек за да си игра курот со него...
Ја имаше у фан клуб Милан,многу јака сликица
:pos2:
--- надополнето ---
aj aj i vie ne ste poarno 100 milioni dadovte za ibrahimovic i 30 milioni za cigrinskiЕпа после милионските трансфери ан Сити и на Реал си научија помаливе тимови како можат да земат пари. Сега за сите играчи ќе се бараат високи сум посебно ако имаат уште многу од договорот
mislis zadrid i farsa?Освен Шити, Мадрид и Барса
Може баш ова ке ги налути и ке почнат да победуваатнеспортскиот потег на Ето му донесе 3 натпревари суспензија и 30 000 евра казна......тој ќе си одмори,а на Интер ќе му ги продлабочи проблемите знаејќи дека токму Ето го “вадеше“ Интер во досегашниов дел од сезоната.....
Може баш ова ке ги налути и ке почнат да победуваат
Ке има коефициент јакдобивме сигурен тип за кладилница :zlo:
Сега шанса на сцена ќе има да настапи талентот Биабиани како и Нванкво и Оби
Е кој де беше поостар старт, овој со главава ?Тоти доби 4 натпревари за удар у нога со нога, овој добија 3 за удар со глава! Али ај да не навлегувам
Исто според мене жалбата за Ето нема да биде приатена, али Интер од морална причина ќе поднеси жалба иако однапред самите знаат дека немат да биде прифатенаЕ кој де беше поостар старт, овој со главава ?
Демек пострашно е со глава да те удрат отколку наместо топката да ја шутираш со сета сила, да удриш нога на играч, исто, намерно. ( па види УЕФА за каков старт го казни 2 меча Рибери )
3 е најреално според мене, не верувам дека жалбата на Интер ке биде прифатена.
п.с. Освен ако погрешно сум те протолкувал, па да мислеше дека треба помала суспензија, у тој случај, sry.
А тие што не добиле ништо? http://sports.yahoo.com/soccer/blog/dirty-tackle/post/DTotD-Camoranesi-s-unpunished-elbow-to-the-face?urn=sow-233595Да не го заборавиме НАШИОТ Горан Пандев што би рекол Бранко !
Тоти доби 4 натпревари за удар у нога со нога, овој добија 3 за удар со глава! Али ај да не навлегувам