Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
76647_1722918231267_1187682666_31972030_6559552_n.jpg

:pos2:

--- надополнето ---

:pos::pos::pos::pos::pos:

Ја имаше у фан клуб Милан,многу јака сликица :)

:pos2: :pos2:

Матераци нашол погрешен човек за да си игра курот со него...

добра е добра е, има иновативност после 5 години и од таа страна. :)

Епа после милионските трансфери ан Сити и на Реал си научија помаливе тимови како можат да земат пари. Сега за сите играчи ќе се бараат високи сум посебно ако имаат уште многу од договорот :)
aj aj i vie ne ste poarno 100 milioni dadovte za ibrahimovic i 30 milioni za cigrinski

--- надополнето ---

Освен Шити, Мадрид и Барса :)

mislis zadrid i farsa?

неспортскиот потег на Ето му донесе 3 натпревари суспензија и 30 000 евра казна......тој ќе си одмори,а на Интер ќе му ги продлабочи проблемите знаејќи дека токму Ето го “вадеше“ Интер во досегашниов дел од сезоната.....

неспортскиот потег на Ето му донесе 3 натпревари суспензија и 30 000 евра казна......тој ќе си одмори,а на Интер ќе му ги продлабочи проблемите знаејќи дека токму Ето го “вадеше“ Интер во досегашниов дел од сезоната.....

Може баш ова ке ги налути и ке почнат да победуваат :pos::pos::pos:

Сега шанса на сцена ќе има да настапи талентот Биабиани како и Нванкво и Оби

Сега шанса на сцена ќе има да настапи талентот Биабиани како и Нванкво и Оби

Да не го заборавиме НАШИОТ Горан Пандев што би рекол Бранко ! :pos:

Тоти доби 4 натпревари за удар у нога со нога, овој добија 3 за удар со глава! Али ај да не навлегувам :)

Тоти доби 4 натпревари за удар у нога со нога, овој добија 3 за удар со глава! Али ај да не навлегувам :)
Е кој де беше поостар старт, овој со главава ?
Демек пострашно е со глава да те удрат отколку наместо топката да ја шутираш со сета сила, да удриш нога на играч, исто, намерно. ( па види УЕФА за каков старт го казни 2 меча Рибери )
3 е најреално според мене, не верувам дека жалбата на Интер ке биде прифатена.

п.с. Освен ако погрешно сум те протолкувал, па да мислеше дека треба помала суспензија, у тој случај, sry.

Е кој де беше поостар старт, овој со главава ?
Демек пострашно е со глава да те удрат отколку наместо топката да ја шутираш со сета сила, да удриш нога на играч, исто, намерно. ( па види УЕФА за каков старт го казни 2 меча Рибери )
3 е најреално според мене, не верувам дека жалбата на Интер ке биде прифатена.

п.с. Освен ако погрешно сум те протолкувал, па да мислеше дека треба помала суспензија, у тој случај, sry.

Исто според мене жалбата за Ето нема да биде приатена, али Интер од морална причина ќе поднеси жалба иако однапред самите знаат дека немат да биде прифатена

П.с Или пак може да му е намалат за 2 натпревари.

Неспортско однесување кое не смее да се толерира, нема везе дали е со глава, нога, или плукнал играч, или ко Суарез викендов во Холандија, кога го гризна противникот, ваквите работи треба да се казнуваат остро зашто само така ке се редуцираат во иднина, али сакале нејќеле, ке ги има.

Да не го заборавиме НАШИОТ Горан Пандев што би рекол Бранко ! :pos:

А тие што не добиле ништо? http://sports.yahoo.com/soccer/blog...s-unpunished-elbow-to-the-face?urn=sow-233595

п.с. ги тргнале сите клипчиња со тој дуел од youtube, интересно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom